Hoşgeldin Misafir

Kendi PC'ni Hacklemek ve Veri Silmek Hakkında

Periculo

6 Ağu 2018
72 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhabalar,

İşyerin de 2 adet bilgisayar ile çalışıyorum, ikisinin disklerinde de bana ait çalışmalar falan var. olası bi durumda, bu iki bilgisayarın verilerini nasıl silerim? Bu format gibi birşey değil yanlış anlaşılmasın. Test etme şansım olmayacak, bilginiz varsa lütfen çalışan bir fikir önerin. Birde iptal etme seçeneği özellikle olmasın.

Periculo

6 Ağu 2018
72 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
hocam bilgisayarlara fiziksel olarak erişim sağlayamadığım da kullanabileceğim bir yöntem arıyorum. örneğin bir virüs, ya da 3-4 günde bir iptal etmezsem bilgisayardaki bütün verileri silecek bir program gibi.

Periculo

6 Ağu 2018
72 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
TurkCoder' Alıntı:
böyle bir yöntem geliştirmek kolay sadece internet bağlantısı olsun yeter :)
ancak pratikte senin yapabilceğin birşey değil ;)

hocam teorik olarak bilginiz varsa, buyrun paylaşın benimle. pratik de yapıp yapmamak ya da başarılı olup olmamak bana kalmış. ayrıca bana robots.txt dosyası gönderdiğinize dair bir yorum yapmıştınız, hala bekliyorum o dosyanın gelmesini.

TurkCoder

8 Eyl 2017
2,117 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
@Periculo evet konuya eklemeyi unutmuşum robots.txt dosyasını, şimdi konudaki yorumuma ekledim..
dediğim yöntem biraz yazılımcılık istiyor, winsock ile dıştan dinleme yapan bir program yapıyoruz, dıştan gelen komuta göre, pc ye format bile atabilir..

Periculo

6 Ağu 2018
72 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
TurkCoder' Alıntı:
@Periculo evet konuya eklemeyi unutmuşum robots.txt dosyasını, şimdi konudaki yorumuma ekledim..
dediğim yöntem biraz yazılımcılık istiyor, winsock ile dıştan dinleme yapan bir program yapıyoruz, dıştan gelen komuta göre, pc ye format bile atabilir..

biraz araştırayım ben bunu, yaparsam anlatırım bi konuda, yapamazsam da başarısızlığımdan ders çıkarmanıza gerek yok :D

Dr Leland Townsend

6 Eyl 2017
16,497 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
TurkCoder' Alıntı:

Format sonrası veriler kurtarılamaz mı ?

DeepiMpaCt

DeepiMpaCt

Katip ol sabahin ilk isiklarina..
Monteal/Ca
25 Ağu 2017
6,151 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
JQTR1' Alıntı:
TurkCoder' Alıntı:

Bak yukarıda @Nasyonel hight level format demiş, eğer komutla onu çalıştırırsan kurtarılamaz diye düşünüyorum.

Periculo

6 Ağu 2018
72 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
DeepiMpaCt' Alıntı:
JQTR1' Alıntı:
TurkCoder' Alıntı:

Bak yukarıda @Nasyonel hight level format demiş, eğer komutla onu çalıştırırsan kurtarılamaz diye düşünüyorum.

hocam bildiğim kadarıyla onu uzaktan yapabileceğim bir yol yok.