Selamlar arşivimde bir çok kitabın pdf hali mevcut farklı farklı kaynaklardan indirdim, Telegramdan bot haline getirdim fakat bunun maliyeti bana çok yüksek bu yüzden siz değerli Türkhacks üyeleri için buradan hizmet vereceğim lütfen istediğiniz kitabın adını yazın arşivimde 6k'dan fazla kitap var (Üniversitemin sunduğu sınırsız OneDrive sayesinde saklıyorum.) sizlere sunmak isterim.
Tüm Seviyelerde (İlkokul - Ortaokul - Lise ve Üniversite)
Türkçe - Almanca - İngilizce ve başka dillerde de kaynaklar mevcut tek yapmanızı isteyeceğim şey aşağıda ki gibi örnek yorum bırakmanız.
PDF halini aldıktan sonra bir kırtasiye ve ya online olarak yapanlarda var onlardan siyah/beyz halde çıkarmalarını isteyin. Ben tüm soru bankalarımı bu şekilde 5'te 1 fiyatına hallediyorum.
Örnek Yorum;
Kitap Adı ve varsa kitabın satılan sitenin linki.
Tüm Seviyelerde (İlkokul - Ortaokul - Lise ve Üniversite)
Türkçe - Almanca - İngilizce ve başka dillerde de kaynaklar mevcut tek yapmanızı isteyeceğim şey aşağıda ki gibi örnek yorum bırakmanız.
PDF halini aldıktan sonra bir kırtasiye ve ya online olarak yapanlarda var onlardan siyah/beyz halde çıkarmalarını isteyin. Ben tüm soru bankalarımı bu şekilde 5'te 1 fiyatına hallediyorum.
Örnek Yorum;
Kitap Adı ve varsa kitabın satılan sitenin linki.