Hoşgeldin Misafir

Kendinize iyi bakın turkhacks ailesi.

NasyoneL

NasyoneL

Karanlık Özgürlüktür
25 Ağu 2017
25,060 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Intihar etmek günahdı Turkhacks ci olduk kardeş hayatı boşverdiğimizden beri herkeze herşeye sataşıyoruz herşey kötüde gitse kocaman sosyopat bir ailen var sende sal gitsin herşeyi

Deleted

31 Eki 2018
1,124 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
NasyoneL' Alıntı:
Intihar etmek günahdı Turkhacks ci olduk kardeş hayatı boşverdiğimizden beri herkeze herşeye sataşıyoruz herşey kötüde gitse kocaman sosyopat bir ailen var sende sal gitsin herşeyi

Hayat yaşam herşey çok boş geliyor hiçbirşeye gülemiyorum duygularım yok Nefes alamıyorum hayattaki durumlar Çok bunladım

Wingless

6 Ara 2018
1,267 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Bi aralar bende öyle hissediyordum bende konu açtım hissettiklerimi söyledim.Benim de kafamda intihar etme fikri vardı.Biraz sakin kafayla durdum düşündüm.Aslında herşeyin ne kadar küçük olduğunu kendi kafam da büyüttüğümü anladım.Ama sakın  intihar etme çünkü senin intihar etmen veya mutsuz olman kimsenin umrunda değil.Senin varlığından bile haberi olmayan bir dünyadan intihar ederek gitme düşüncesi saçma istediğini yapabilirsin.Elinde dünyayı değiştirme hakkı var.Din konusuna gelince ben de ozamanlar dini sorguluyordum,sorguladım da.Sonunda ateist oldum kafam da çok rahat.

Yani demek istediğim intihar etme sakın biz senin yanındayız eğer bir sıkıntın olursa aç bir konu dertleşelim,konuşalım,tartışalım ...

<3

cLody!

15 May 2019
5 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Ölmek mi istiyorsun? Git o zaman at kendini denize. 5 saniye sonra hayatta kalmak için çırpındığını fark edeceksin. Sen kendini öldürmek istemiyorsun sen içindeki bir şeyleri öldürmek istiyorsun. / Morgan Freeman

DÜNYAYI DEĞİŞTİREMİYORSAN DÜNYANI DEĞİŞTİR kardeşim..

Yücel Yıldırım

28 Nis 2019
1,397 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Kardeşim. Senin 2.Ailen biziz. Hayatın imtihan ve zorlukları tabi olucak. Mutluyken ve Mutssuzken asla karar verme. Dini olarak bunun adı imtihan sadece. Peygamber bile kuyuya düşmüş ve inkar etmemiştir. Zira senin bu düşüncen sadece nefsani bir şey. Okula gitmeyip 3 bin tl maaş alanda var. Öldükten sonra ne olacağını bilmiyorsun. Böyle kararlar verme

./K3m4l1ST

22 Ocak 2019
580 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Bende yaşadım aynı durumları kardeşim dünyanın ne kadar boş biryer olduğunu anladığımda kendimi tekrar sorgulamaya başladım en başta kendi dünyanı yarat nasıl nasıl mutlu olmak istiyorsan öyle yap kimse seni sevmek zorunda değil sende kimseyi sevmek zorunda değilsin  kimsenin dediğiyle kalma kimseye minnet etme neye inanmak istiyorsan ona inan çalış çabala dene olmasa bile denemiş olursun herşeyin iyisini yapmak zorunda değilsin her konuda elinden geleni yap kimseyi gözünde büyütme sen büyüttükçe onlar seni küçük görmeye başlayacak kimseye muhtaç değilsin kimsenin peşinde gezme kuyruk olma kendini geliştirmeye çalış spora git yabancı dil öğren neye meraklıysan onu öğrenmeye çalış kişisel bakım yap birşeylerle uğraş boş durma bugünün işini yarına bırakma erteleme bunları yaptığında özgüven kendiliğinden gelir hayat çok kısa keşkelerle yaşama hedeflerinden vazgeçme gerekirse uykusuz kal azimli ol isteyince üstesinden gelemeyeceğin birşey yok kimsenin seni küçük görmesine izin verme Bir hareketi konuşmayı yaparken  acaba şu ne der  yanlış anlar mı  rezil olur muyum ya başaramazsam? utanıyorum? Bu tarz şeyleri bir kenara bırak kim ne derse sen yap hayat senin hayatın başarısız olmaktan korkma denemekten vazgeçme en kötü tecrübe kazanmış olursun kimse senden üstün değil sende kimseden üstün değilsin yeri gelince masaya yumruğunu vur kimsenin seni aşağılamasına ezmesine izin verme "Korkularınla yüzleş ki yenilmez olasın" susma anlat bağır çağır bir tepkin bir çizgin  bir karakterin olsun emin ol hayat da daha güzel şey var. Bir kızı elde etmek için çabalama daha büyük hedeflerin olsun o kız gibi milyon tane var emin ol empati kur anlayışlı ol hayatta başarıyı hedefle zevk ve arzuların peşinde sürüklenme daha yüksek yerlere gelmek için çabala intihar ettiğinde kimsenin sikinde olmayacaksın emin ol  herneyse hayatında bol şanslar kardeşim