Hoşgeldin Misafir

Khontkar - Sürtüğe Bak Klibindeki Kızın Çatlakları

Dr Leland Townsend

6 Eyl 2017
16,490 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Evet saygı değer Turkhacks ailesi, bu t rap denen heceleme furyasının çöplerinden biri olan Khontkar - Sürtüğe bak klibini kadınları aşığılamasından dolayı çokça duydum. Klibin kadınları aşağılaması ve Khontkar denen kişinin yolda görseniz selam bile vermeyeceğiniz gerçeklerini bir kenara bırakırsak. Az önce izledim klibi buram buram sıkılırken gözlerime bir detay takıldi; klipte oynayan kızın götü ! Aşağıdaki resim videodan bir kesit sizinde göreceğiniz gibi kızın götü çatlak ve selülitli peki Khontkar neden klip çekeceği kızın götüne bakmadı ? Yada yapımcı firma neden bakmadı yada neden fark edip değiştirmedi ? Olayın iç yüzü farklı olabilir mi ? Khontkar palyaço gibi tipi ile dolaşırken götü güzel bir kızın ona bakmayacaği realitesini red edemedi mi ? Yoksa özel olarak kendine dikkat etmeyen kadınların normal kadınlardan daha aşağılık olduğunu iddia eden bir sübliminal mesaj mı veriyor ?
rHx5SP.jpg

keycheck

25 Eki 2019
160 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
bence alakası yok onla her şeye teori üretmeye başladık son zamanlarda :)
ayrıca selülit'e kimse dikkat etmemiştir hatun genel olarak bakıldığında fazlasıyla güzel khont evli diye biliyorum o da dikkat etmemiştir

Dr Leland Townsend

6 Eyl 2017
16,490 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
keycheck' Alıntı:
bence alakası yok onla her şeye teori üretmeye başladık son zamanlarda :)
ayrıca selülit'e kimse dikkat etmemiştir hatun genel olarak bakıldığında fazlasıyla güzel khont evli diye biliyorum o da dikkat etmemiştir

Vay amk Khont u o kadar parası var karısının götündeki çatlaklara lazer yaptırmıyor demek.

Reisci

Reisci

Yerli Ve Milli Hacker
11 Mar 2020
6,569 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Bide şöyle bişey var bu karının götü klipte böyle yani ışıklandırma, makyaj, edit vs normalde dahada beterdir çatlakları. Hatta kızarık bile olabilir çatlaklar.

DeepiMpaCt

DeepiMpaCt

Katip ol sabahin ilk isiklarina..
Monteal/Ca
25 Ağu 2017
6,149 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
JQTR1' Alıntı:
Birincisi bunun ayarındakiler ile münasebetim oldu. İkincisi bahsettiğim konu klip neden götünde çatlak olan birini oynattılar ? Neden klip için sürtük seçerken götlerine bakmadılar ? Neden ???

DeepiMpaCt' Alıntı:
Jartiyerin ipi sıkıştırıyor dikkatli bakın. :)

Reisci

Reisci

Yerli Ve Milli Hacker
11 Mar 2020
6,569 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
DeepiMpaCt' Alıntı:
Jartiyerin ipi sıkıştırıyor dikkatli bakın. :)

Evet ondan dolayı katlanma var ama götündeki çatlaklar ortada bu nasıl yapımcı firma insan oyuncu alacağı zaman götü gözükecekse aç bi bakim der. Hatta ben emin olmak için domal öyle bakim derim sonuçtu ünlü bi klip.

DeepiMpaCt

DeepiMpaCt

Katip ol sabahin ilk isiklarina..
Monteal/Ca
25 Ağu 2017
6,149 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV: