Hoşgeldin Misafir

Destek Talebi Kiraz Dijital E-Ticaret İçin Yardım

crypto

crypto

Karanlık özgürlüktür.
localhost
6 Ağu 2023
1,061 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Değerli yardımcı arkadaşlar. Bu konuda ki script çok hoşuma gitti ancak nasıl kuracağımı anlamadım açıkcası. .env klasöründe ki dB düzenlemelerini yaptım ancak

Kod:
Illuminate\Database\QueryException
SQLSTATE[HY000] [1045] Access denied for user 'database'@'localhost' (using password: YES) (SQL: select * from `settings`)
(database yazan yerde sql adı yazmakta veri ihlali olmaması açısından k)

hatası aldım. Nasıl çözebilirim?

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,250 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Değerli yardımcı arkadaşlar. Bu konuda ki script çok hoşuma gitti ancak nasıl kuracağımı anlamadım açıkcası. .env klasöründe ki dB düzenlemelerini yaptım ancak

Kod:
SQLSTATE[HY000] [1045] Access denied for user 'database'@'localhost' (using password: YES) (SQL: select * from `settings`)

Merhaba değerli üyemiz,

Script destek konunuz başarı ile oluşturulmuş olup, yardım talebiniz alınmıştır. Talebinize ilişkin çözüm yetkin personel & üyelerimiz tarafından en kısa süre içerisinde paylaşılacaktır. Aynı script için yeni bir istek konusu açmanıza gerek yoktur. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz.

İyi forumlar.

ByAzap06

15 Ara 2017
748 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

Kod:

.env içerisindeki veritabanı bilgileri kontrol et. Bilgiler eğer doğruysa burada ki Boostrap/cache klasörü içinde ki config.php içerisinde ki veritabanı bilgilerinden kaynaklı hata ortaya çıkıyor.

Terminalden aşağıdaki sorgular ile cacheleri temizleyebilirsin:
Kod:
php artisan cache:clear
php artisan config:cache

crypto

crypto

Karanlık özgürlüktür.
localhost
6 Ağu 2023
1,061 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
.env içerisindeki veritabanı bilgileri kontrol et. Bilgiler eğer doğruysa burada ki Boostrap/cache klasörü içinde ki config.php içerisinde ki veritabanı bilgilerinden kaynaklı hata ortaya çıkıyor.

Terminalden aşağıdaki sorgular ile cacheleri temizleyebilirsin:
Kod:
php artisan cache:clear
php artisan config:cache
Teşekkür ederim, deneyeceğim.