• Gizli içerikleri açmak için anlamsız yorum yapmak, kışkırtıcı davranışlarda bulunmak ve link kısaltmak BAN sebebidir.

Öneri Kırık linkler sorunu

Forum hakkında öneriler

mawt

THS Elite (VIP)
Kırık linkleri bi cözüm bulma vaktimiz gelmedimi turkhacks ailesi bi kategori gibi bisey yapsak oraya sadece Kırık linklerin urlsini atsak ya kaldırılsa ya linkler yenilense daha iyi olmaz mi bu konuya yoksa beni bu kadar takıyorum acaba.

Evet çok haklısın mesela sen ne yapcaksın bu konuda kaç tane kırık linkli konunun linkini bulup göderceksin merak ediyorum elimizde olanları zaten yüklüyoruz bizler

Evet sen topla yolla biraz da biz faydalanak diye konu ac bize de lazım bazı seyler

145 bin konu var ve 72 bin 500 ü çeşitli link li içerik desek düzenli Warez de paylaştığımız için bazı konular gözden kaçabiliyor o yüzden NasyoneL in dediği gibi sende elini taşın altına koy 72 bin 500 konuyu inceleyip bizlere bildir biz de üstümüze düşeni yapalım

Elimden geleni turkhacks için yapmaya raziyim ama hepsini incelemem için hepsine yorum atmam gerekecek fazla yorum atarsam sonra ban yemiyelim durduk yere admin bu konuda izin verirse her konuya yorum yapip konuları bulup linklerini paylaşmak isterim

Majer ve Hades başta olmak üzere bir grup namussuz köpek linkleri bilerek kırdı. Gördükçe düzeltiyoruz siz de elinizden geliyor ise yardım edebilirsiniz. Gelin bu kanı bozuk hainlere karşı omuz omuza mücadele verelim.

Gerçekten olabilir şoyle 5 10 kisilik bi ekip yapalim teskilanalim herkes bi konuyu alsin php birinde wortpress birinde atıyorum herkes kendi kendi alanindaki konulara yorum yapip kırık linklerin tesbitini yapalim hem daha hizli isimiz çozulur hemde herkesin işine yararar majer ve hades gibi kansızlara medet ummamıza gerek yok biz bize yeteriz admin bize yol verirse elimizden geleni yapariz 1 kisi yönetimi ele alsin yardımcı olmak istiyen dm olarak mesaj atarak konuların dağitimini üslensin bizde başliyalım temizlik yapmaya hadii bakiyim

@JQTR1 görev almak isteyen arkadaşlar var ama önemli olan kırık linkleri çıkarmak değil arşivlerde olmayanları bulmak @ayfar06

kırık linkleri kaldıralım arşivde olmuyanlarıda kontol edeilim işte

Majer ve Hades başta olmak üzere bir grup namussuz köpek linkleri bilerek kırdı. Gördükçe düzeltiyoruz siz de elinizden geliyor ise yardım edebilirsiniz. Gelin bu kanı bozuk hainlere karşı omuz omuza mücadele verelim.
Hocam bunu bilmiyordum dikkat ediyim o zaman bende.

Hocam bunu bilmiyordum dikkat ediyim o zaman bende.
Malesef bu kanı bozuk vatan hainleri şerefsizlik yaptı ancak linklerin çoğunu yerine koyduk ve şimdi açtıkları forumların da çoğunu çöpe çevirdim. Hepsinin dalını budağını kesip altından avradını alacam Allah'ın izniyle.

Malesef bu kanı bozuk vatan hainleri şerefsizlik yaptı ancak linklerin çoğunu yerine koyduk ve şimdi açtıkları forumların da çoğunu çöpe çevirdim. Hepsinin dalını budağını kesip altından avradını alacam Allah'ın izniyle.
İnşallah hocam, bir an önce şu işinde hakkıyla bitseydi ama biter inşallah hocam tekrardan kolay gelsin.

@Reisci Sana okadar kelime soylerdimde yeri ve zamanı değil merak etme ilk sırada sen varsın bakalım seni kim kurtaracak seni poh poh layanlar yanında duracakma bekle zami gelince yapılacak olan şeyi yaparım ben ister tehtit olarak algila ister uyarı olarak kanı buzuk kimmiş sana gostercem ben hadi şimdi eyvallah banlaya bilirsiniz

@Reisci Sana okadar kelime soylerdimde yeri ve zamanı değil merak etme ilk sırada sen varsın bakalım seni kim kurtaracak seni poh poh layanlar yanında duracakma bekle zami gelince yapılacak olan şeyi yaparım ben ister tehtit olarak algila ister uyarı olarak kanı buzuk kimmiş sana gostercem ben hadi şimdi eyvallah banlaya bilirsiniz
@JQTR1 dostum senden ricam bu kardeşi banlama kapımızda it diye dursun burada. Biz 15 Temmuz'da tanklara kafa tuttuk sen kimsin ? Senin Penisilvanya'daki ağa babana da sana da sıra gelecek. Biz bu vatanın fedaileriyiz ite köpeğe bırakmayız !

Geri