|
Scorpiol' Alıntı:Selamun Aleyküm Babacanlar Görevim Nedeniyle Tayinim Çıktı.Bir Süre Aranızda Olamayacağım.Forum Sizlere Emanet.Şimdiden Başarılarınızın Devamını Dilerim.
En Güzel'e Emanetsiniz
OrganikPiskos' Alıntı:Scorpiol' Alıntı:Selamun Aleyküm Babacanlar Görevim Nedeniyle Tayinim Çıktı.Bir Süre Aranızda Olamayacağım.Forum Sizlere Emanet.Şimdiden Başarılarınızın Devamını Dilerim.
En Güzel'e Emanetsiniz
daha tanışma şansımız olmadı reis ama en yakın zamanda geri dönmen sağlık'la kalman dileğiyle
WebciAdam' Alıntı:abı yonetimden olarak inşallah foruma gözüm gibi bakarım sen gelene kadar abi ozletme kendini umarım onune gelen gelen siteyi hacklemerinle ozletmessin kendini allaha emanet ol
Scorpiol' Alıntı:WebciAdam' Alıntı:abı yonetimden olarak inşallah foruma gözüm gibi bakarım sen gelene kadar abi ozletme kendini umarım onune gelen gelen siteyi hacklemerinle ozletmessin kendini allaha emanet ol
ALLAH Razı Olsun Babacanım Eksik Olmayın Siz bizi unutmazsanız bizlerde sizleri unutmayın kısa bir süre sonra görüşmek dileğiyle...
WebciAdam' Alıntı:Scorpiol' Alıntı:WebciAdam' Alıntı:abı yonetimden olarak inşallah foruma gözüm gibi bakarım sen gelene kadar abi ozletme kendini umarım onune gelen gelen siteyi hacklemerinle ozletmessin kendini allaha emanet ol
ALLAH Razı Olsun Babacanım Eksik Olmayın Siz bizi unutmazsanız bizlerde sizleri unutmayın kısa bir süre sonra görüşmek dileğiyle...
inşallah abi sen merak etme yavaş yavaş aramızdaki hayinlerde temizlerde ayrılıyor bir çoğu defettik bir kaçı kaldı onları da defedince turkhacks ekibi olarak biraz rahata kavuşacaz görüşmek üzere abi
Eksik Olma BabacanımHataylee' Alıntı:nolur gitme seni çok seviorm.
ALLAH Razı OlsunNasyoneL' Alıntı:Yolun açık olsun reis
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Eyw BabacanımCyberHost' Alıntı:Aleyküm selam kendine iyi bak Allah'a emanetsin.
Kısa süre Yokum BabacanımA4ONYM' Alıntı:Abi Lütfen Gitme Daha Hackleyecek Çok Sİte Var Pls Gitme
Gidersende Geri Dön![]()
kralmetin0606' Alıntı:ne iş yapıyorsun görevim derken?
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Yolun açık olsun. Tayin diyince merak ettim (polis memuruyum)Scorpiol' Alıntı:Eyw BabacanımCyberHost' Alıntı:Aleyküm selam kendine iyi bak Allah'a emanetsin.
Kısa süre Yokum BabacanımA4ONYM' Alıntı:Abi Lütfen Gitme Daha Hackleyecek Çok Sİte Var Pls Gitme
Gidersende Geri Dön![]()
Türk Silahlı Kuvvetlerinde Çalışıyorum.
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Vay aynasız sibercimisin yoksakralmetin0606' Alıntı:Yolun açık olsun. Tayin diyince merak ettim (polis memuruyum)Scorpiol' Alıntı:Eyw BabacanımCyberHost' Alıntı:Aleyküm selam kendine iyi bak Allah'a emanetsin.
Gidersende Geri Dön![]()
Türk Silahlı Kuvvetlerinde Çalışıyorum.
Aktiflik
Seviye
Deneyim
NasyoneL' Alıntı:Vay aynasız sibercimisin yoksakralmetin0606' Alıntı:Yolun açık olsun. Tayin diyince merak ettim (polis memuruyum)Scorpiol' Alıntı:Eyw BabacanımCyberHost' Alıntı:Aleyküm selam kendine iyi bak Allah'a emanetsin.
Gidersende Geri Dön![]()
Türk Silahlı Kuvvetlerinde Çalışıyorum.![]()
NasyoneL' Alıntı:Vay aynasız sibercimisin yoksakralmetin0606' Alıntı:Yolun açık olsun. Tayin diyince merak ettim (polis memuruyum)Scorpiol' Alıntı:Eyw BabacanımCyberHost' Alıntı:Aleyküm selam kendine iyi bak Allah'a emanetsin.
Gidersende Geri Dön![]()
Türk Silahlı Kuvvetlerinde Çalışıyorum.![]()