Hoşgeldin Misafir

Kitap Hakkında Soru.

Phoen1x

Phoen1x

Allah, sabredenlerle beraberdir. Bakara 153
Fan-i Dünya
8 Şub 2026
353 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Elimde bir kitap var adı " Dualar " Ömer Öngüt Hakikat Yayıncılık

Bu kitap elime ulaşırken şüpheli denildi
size sormak istedim..

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Özgür Filistin 🇵🇸 Free Palestine
Dünyalı
13 Ocak 2024
2,869 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Ömer Öngüt isimli kişi sıkıntılı biriydi kitapları da sıkıntılı okunmamasını tavsiye ederim fakat bu kitapta tabi derlenen dualar var efendimiz Aleyhisselam’ın mübarek dilinden dualar ve tabi Kurani kerimden derlenen dualar bulunuyor yine de okumamanızda fayda var @Phoen1x

Phoen1x

Phoen1x

Fan-i Dünya
8 Şub 2026
353 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Ömer Öngüt isimli kişi sıkıntılı biriydi kitapları da sıkıntılı okunmamasını tavsiye ederim fakat bu kitapta tabi derlenen dualar var efendimiz Aleyhisselam’ın mübarek dilinden dualar ve tabi Kurani kerimden derlenen dualar bulunuyor yine de okumamanızda fayda var @Phoen1x
Teşekkürler hocam Allah razı olsun
o zaman ben Kur'an-ı Kerim Meali okuyayım daha hayırlı

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Özgür Filistin 🇵🇸 Free Palestine
Dünyalı
13 Ocak 2024
2,869 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Sana tavsiyem meal okuma tefsir oku çünkü Arapça da ki bir çok kelimenin karşılığı Türkçe de yok bu yüzden tefsir oku inşaAllah ayrıca sana tavsiyem Ömer nasuhi bilmen hazretlerinin ilmihal kitabı var onu oku temel ilmihal zaruridir ve çok önemlidir burada paylaşmıştım linki vardır @Phoen1x

Phoen1x

Phoen1x

Fan-i Dünya
8 Şub 2026
353 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Sana tavsiyem meal okuma tefsir oku çünkü Arapça da ki bir çok kelimenin karşılığı Türkçe de yok bu yüzden tefsir oku inşaAllah ayrıca sana tavsiyem Ömer nasuhi bilmen hazretlerinin ilmihal kitabı var onu oku temel ilmihal zaruridir ve çok önemlidir burada paylaşmıştım linki vardır @Phoen1x
Anladım hocam çok teşekkürler bizde vardı sanırım Ömer Nasuhi 6şubatta kayboldu sanırım yenisini temin edeceğim İnşallah ❤️
birde temel olarak daha yeni başlayanlar için ne önerirsiniz kitap olarak Allah'a şükür muhafazakar ailede dünyaya geldim namazımı nefs'imi yendikçe kılıyorum orucumu tutuyorum ❤️