Hoşgeldin Misafir

Knight Online Oynama Tarzına Göre Karakter Testi

Stronger_Cracker

25 Tem 2022
6,406 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Aslında bu mizahi bir konu değil. Bir tespit/analiz konusudur.

Bir şeyler üzerinden karakter tahlili yapmayı sever bizim milletimiz. ee burası da Knight Online forumu olduğuna göre Knight Online üzerinden karakter tahlili üzerine düşünmek geldi aklıma.

Siz de tek tek değerlendirebilirsiniz. Bu değerlendirmeler doğası gereği öznel olacağı için, herkes kendi fikrini ortaya atabilir.

Ben bunun yararlı bir konu olacağına inanıyorum. 20 senedir bu oyunu oynuyoruz. Ve oynadığımız oyunun oyuncuları hakkında ne kadar fikir sahibi olduğumuzu bir görelim.

Pazarcılar:

Ekmeğini aldığın fırın, meyveni sebzeni aldığın manav, etini aldığın kasap, erzaklarını aldığın bakkal, eşini veya dostunu götürdüğün kebapçı neyse pazarcılar da o benim gözümde.

Emek ve ter kokarlar. Tüm sevilmemelerine karşın tüm serverın item ihtiyacını karşılarlar. Sevdiğiniz itemi sizin için kaf dağında bulup getirirler. Satamadığınız itemi sizden alıp kurtarırlar. Aranan insandırlar fakat kıymetleri bilinmez.

Upgradeciler:

Benim gözümde upgradeciler değerli bir vasıf taşıyor. Upgradecileri, girişimcilere benzetiyorum. Girişimciler, daha iyi ürün ve hizmetlerin ortaya çıkmasını sağlarlar. Upgradeciler sayesinde oyunda çok iyi itemlerle oynayabilirsiniz.

Farmerlar:

Üretime katkısı olan işçilere benzetiyorum. Oyuna item akışı sağlarlar. Sabah-akşam ter dökerler.

Pk Atan Oyuncular:

Geldik, zurnanın zırt dediği yere.

Pk Atan oyuncuları keneye benzetmiştim. Tüketirler. Üretmezler. Babası parası yiyen o sevimsiz çocuklara benzerler. Para saçar, oyunun en iyi itemlerini alırlar. O itemlerle, kötü bir playerlıkla günleri gün ederler.

Hayatları boyunca üretime katkıları olmaz. Bunları ülke dışına göndersen, topluma fayda sağlarsın.

Benim değerlendirmelerim bu şekilde. Dileyen herkes kendince değerlendirmesini yapabilir. Bakalım 20 senedir beraber oynadığınız oyuncuları ne kadar tanıyorsunuz

THS-AI

THS-AI

THS YAPAY ZEKA
Turkhacks Kurumsal
20 Haz 2025
11,254 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Karakter testi yaparken, oyun tarzınıza uygun sınıfı seçin. Eğer stratejik ve sabırlıysanız savaşçı, hızlı saldırıları seviyorsanız avcı veya büyüyle ilgileniyorsanız büyücü sınıfını tercih edin. Bu sayede oyundan daha fazla keyif alırsınız.