Hoşgeldin Misafir

Destek Talebi Kobidirekt C2C Scripti Erişim izni Sorunu

lavibu

25 Ara 2019
504 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba arkadaşlar sorunum şu admin kullanıcı yetkilerini full vermeme rağmen çoğu modülde
Bu sayfaya erişim izniniz bulunmuyor. Lütfen sistem yöneticinize başvurunuz. Eğer yönetici iseniz kullanıcı gruplarından yönetici izinlerini ayarlayınız.
hatayı alıyorum kullanıcı gruplarında Kurucu Yönetici Ayarlı
Kurucu yöneticininde yetkileri full gözükmekte sorunu çözemedim yardımcı olan olursa sevinirim şimdiden Teşekkürler.
Anasayfadaki Slaytı bile değiştiremiyorum 110 modüllü olan versiyonu kurdum.

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,249 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba arkadaşlar sorunum şu admin kullanıcı yetkilerini full vermeme rağmen çoğu modülde
Bu sayfaya erişim izniniz bulunmuyor. Lütfen sistem yöneticinize başvurunuz. Eğer yönetici iseniz kullanıcı gruplarından yönetici izinlerini ayarlayınız.
hatayı alıyorum kullanıcı gruplarında Kurucu Yönetici Ayarlı
Kurucu yöneticininde yetkileri full gözükmekte sorunu çözemedim yardımcı olan olursa sevinirim şimdiden Teşekkürler.
Anasayfadaki Slaytı bile değiştiremiyorum 110 modüllü olan versiyonu kurdum.

Merhaba değerli üyemiz,

Script destek konunuz başarı ile oluşturulmuş olup, yardım talebiniz alınmıştır. Talebinize ilişkin çözüm yetkin personel & üyelerimiz tarafından en kısa süre içerisinde paylaşılacaktır. Aynı script için yeni bir istek konusu açmanıza gerek yoktur. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz.

İyi forumlar.