Hoşgeldin Misafir

Destek Talebi KobiDirekt c2c sistem Kurulum Hatası

KAFISABAH

9 Nis 2024
74 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhabalar Arkadaşlar kobidirekt konfigurasyonunu kendi sistemime göre ayarladığım halde herhangi bir şekilde sisteme giriş yapamıyorum. Ekran gelmiyor. Değiştirdiğim dosyalar config.php ve admin/config.php dosyaları. SQL dosyasını da sistemime aktardım. Yardımcı olur musunuz?

Gerekirse ücreti mukabilinde bu sistemi aktifleştirebilecek arkadaşımız var ise bi irtibat kuralım

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,249 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhabalar Arkadaşlar kobidirekt konfigurasyonunu kendi sistemime göre ayarladığım halde herhangi bir şekilde sisteme giriş yapamıyorum. Ekran gelmiyor. Değiştirdiğim dosyalar config.php ve admin/config.php dosyaları. SQL dosyasını da sistemime aktardım. Yardımcı olur musunuz?

Merhaba değerli üyemiz,

Script destek konunuz başarı ile oluşturulmuş olup, yardım talebiniz alınmıştır. Talebinize ilişkin çözüm yetkin personel & üyelerimiz tarafından en kısa süre içerisinde paylaşılacaktır. Aynı script için yeni bir istek konusu açmanıza gerek yoktur. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz.

İyi forumlar.

ZeroPulse

Bishkek
1 Ara 2018
1,140 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
konu linki alabilir miyim ?

lavibu

25 Ara 2019
504 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
opencart altyapısı kullanılan bir script açık kaynaktır. Kullanılan eklentiler kendi eklentileri değil. Nasıl yasal işlem başlatabiliyorlar kullandıkları tema bile başka temadan uyarlama soruyorum sadece nasıl yasal işlem başlatabilir.