Hoşgeldin Misafir

Kod Adı Canım

Yücel Yıldırım

28 Nis 2019
1,397 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Yıkıktan biraz daha yıkık --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Üstelik canım da sıkık --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Yorgundan daha da yorgun --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Ve acılara vurgun --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Olduğum bir gün. --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Çıktı karşıma… --

[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Kod adı ‘'CANIM''dı yüreğim ona eğildi. --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Asıl adını söylemem mümkün değildi… --

[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Kod adı canımdı. --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]İnce zarif bir hanımdı. --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Benim diğer yanımdı. --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Benim en mutlu anımdı. --

[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Önce sohbete başladık. --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Yalnızlığı güzelce haşladık. --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Hatta başımızdan gitmeyen yalnızlığı taşladık. --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Kod adı CANIM'dı --

[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Ben hep ona canım dedim. --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Onun Sayesinde dertleri yedim. --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Canım diye hitap ettim. --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Başka ne diyecektim.--
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]

--
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Gönül gözü ile baktığım anda. --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Yalnızlığın alnının ortasına bir intikam fişeği çaktığım anda. --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Ve kalbimi kod adı ile yaktığım anda. --

[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Başladı güzel sohbetimiz. İlkin kararsız durgun ve birazda yorgundu konuşmalarımız. Çünkü ikimizin iyi konuşabilmesi için iyi tanımaya çalışması gerekiyordu birbirini. --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Bu sebepten yüreğimdeki yalnızlığı idam edip ona gittim. --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Bir menfaat yâda bir çıkar peşinde değildim hepsini ittim. --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Gerekirse kapısında nöbet tutacaktım. --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Onun sayesinde yalnızlığı unutacaktım. --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Çünkü canımdı kod adı --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Ve sıkmıştı yalnızlığın tadı. --

[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Ayrılıklara çivi çaktığım topal gecelerimde --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Her cümlesi ile yalnızlığı yaktığım kısa hecelerimde. --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Ona mesaj yazıyordum. Hal hatır soruyordum. Günün nasıl geçti? İşin yoğun mu? Keyfin nasıl? Diye. Oysaki bunlar tamamen bahaneydi eğer ben bir mesaj atmasaydım bir prensesin iyi olduğunu nasıl bilecektim? --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Çünkü mesajıma cevap verdiğinde iyi olduğunu anlıyordum kocaman bir bahane idi bu onun iyi olduğunu bilmek için. --

[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Çünkü ona bir mesajı ile mutlu olduğumu söyleyemezdim olmazdı. --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Söyler isem şiirlerimin kıymeti kalmazdı. --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Şiirlerimi duysa beni aklına almazdı --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Kod adı canımdı. --

[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Her geçen gün sana biraz daha fazla mesaj atmaya çalıştım. --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Aramızda kalsın canım ama ben sana alıştım…--