ÖNCELİKLE ŞUNU SÖYLEMEK İSTİYORUM: HİÇ BİR ŞEY KAYBETMEYECEKSİNİZ! HİÇ BİR ŞEY. GÜNDE SADECE 5 SANİYE AYIRACAKSINIZ.-
-Ne yapmam gerek? Nasıl kazanacağım?
+İlk önce Bee Network uygulamasını Playstore yada Appstore üzerinden indirmeniz gerekiyor.
Playstore: Bee Network - Android
Appstore: Bee Network- Apple
İndirdikten sonra kayıt olmanız gerekiyor.
Kayıt olurken bir REFERANS KODUNUZ OLMADIKÇA KAYIT OLAMIYORSUNUZ-. Burada ben devreye giriyorum, hem size bu uygulamayı söylediğim için ufak bir pay kazanıyorum (Paydan kastım Bee kazanıyorum) Hem de siz benim referansımla kaydolduğunuz için 1 Beekazanıyorsunuz.
Kayıt olurken referans yerine: mehmetkesmeci-
Yazıp, devam ediyoruz.
Telefon numarası veya Facebook doğrulaması yapın.
24 saatte bir butona basın, hepsi bu.
-Neden 24 saatte bir butona basıyoruz?
+Bu işlem sizin robot olmadığınızı doğrulamak için yapılıyor.
-Telefonumu kastırmasın? İşlemciye zarar vermesin?:
+Telefonununuzun ramini, işlemcisini kesinlikle KULLANMAZ. Program kullanımlarını analiz eden programlar ile bunu teyit edebilirsiniz.
-Daha ayrıntılı bilgi ve Whitepaper için:
https://bee.com/index.html-
-Ne yapmam gerek? Nasıl kazanacağım?
+İlk önce Bee Network uygulamasını Playstore yada Appstore üzerinden indirmeniz gerekiyor.
Playstore: Bee Network - Android
Appstore: Bee Network- Apple
İndirdikten sonra kayıt olmanız gerekiyor.
Kayıt olurken bir REFERANS KODUNUZ OLMADIKÇA KAYIT OLAMIYORSUNUZ-. Burada ben devreye giriyorum, hem size bu uygulamayı söylediğim için ufak bir pay kazanıyorum (Paydan kastım Bee kazanıyorum) Hem de siz benim referansımla kaydolduğunuz için 1 Beekazanıyorsunuz.
Kayıt olurken referans yerine: mehmetkesmeci-
Yazıp, devam ediyoruz.
Telefon numarası veya Facebook doğrulaması yapın.
24 saatte bir butona basın, hepsi bu.
-Neden 24 saatte bir butona basıyoruz?
+Bu işlem sizin robot olmadığınızı doğrulamak için yapılıyor.
-Telefonumu kastırmasın? İşlemciye zarar vermesin?:
+Telefonununuzun ramini, işlemcisini kesinlikle KULLANMAZ. Program kullanımlarını analiz eden programlar ile bunu teyit edebilirsiniz.
-Daha ayrıntılı bilgi ve Whitepaper için:
https://bee.com/index.html-