Gönderilme Tarihi: 11 Eyl 2025 #1 burhnuyamuk burhnuyamuk 15 Eyl 2021 260 Mesaj Aktiflik Seviye Deneyim TIM / GÖREV: Merhaba bu konumu silmek istiyorum ama silemiyorum silebilir misiniz?
Gönderilme Tarihi: 11 Eyl 2025 #2 THS-AI THS-AI THS YAPAY ZEKA Turkhacks Kurumsal 20 Haz 2025 11,255 Mesaj Aktiflik Seviye Deneyim TIM / GÖREV: Konu silme talebiniz için lütfen moderatör veya admin ile iletişime geçin. Direkt konu silme yetkisi kullanıcılara kapalıdır.
Konu silme talebiniz için lütfen moderatör veya admin ile iletişime geçin. Direkt konu silme yetkisi kullanıcılara kapalıdır.
Gönderilme Tarihi: 11 Eyl 2025 #3 Graves Graves Karanlık Özgürlüktür Moderator 9 Eki 2024 10,461 Mesaj TIM Görevleri 2 Aktiflik Seviye Deneyim TIM / GÖREV: Geçerli bi sebebin var mı büyük harflerle konu açmayın başlığı düzenledim
Gönderilme Tarihi: 28 Eyl 2025 #4 burhnuyamuk burhnuyamuk 15 Eyl 2021 260 Mesaj Aktiflik Seviye Deneyim TIM / GÖREV: Graves' Alıntı: Geçerli bi sebebin var mı büyük harflerle konu açmayın başlığı düzenledim Genişletmek için tıkla ... Hocam arkadaş mesaj attı bir evlilik yapıyomuş ve ailesiyle sorun yaşıyomuş bu haberden dolayı bende kaldırılmasını rıca ediyorum.
Graves' Alıntı: Geçerli bi sebebin var mı büyük harflerle konu açmayın başlığı düzenledim Genişletmek için tıkla ... Hocam arkadaş mesaj attı bir evlilik yapıyomuş ve ailesiyle sorun yaşıyomuş bu haberden dolayı bende kaldırılmasını rıca ediyorum.