Hoşgeldin Misafir

Konular ile ilgili Genel Uyarı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

editoor

19 Eki 2017
312 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba TurkHacks Ailesi,

MERHABA  ARKADAŞLAR   YETKİLİ MODLAR VE GRAFIK TİMDEKİ ARKADAŞLAR   ACILAN KONULAR İLGİLİ  BAZI   SEYLER   YAPILMASI  GEREKLİ ŞEYLER  KONULARIN O ALANDA ACILMASI  YONUNDE .
ÖRNEK  VERCEK  OLURSAK GRAFİK  KONUSU   GRAFİK ALANINDA DİĞER  YAPILAN SEYLER HANGİ BOLUM KONUSU İSE ONDA ACILMASI  İYİ  EKSIKLERIM VARSA  DİĞER MOD ARKADASLAR YORUMDA YAZSINLAR.

CyberHost

CyberHost

уєиι яαкı
Hindistan
12 Kas 2017
3,358 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Forumda eğitim videoları başlıklı bölüm açılması gerekli. Bir çok eğitim videolu konularım var eğitim videosu bölümüne taşınarak daha dikkat çeker diğer üyelere karşı.

35izmir

35izmir

🆁🅴🅸🆂🅲🅸🆂🅴🆅🅴🆁
11 Ocak 2018
2,701 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
CyberHost' Alıntı:
Forumda eğitim videoları başlıklı bölüm açılması gerekli. Bir çok eğitim videolu konularım var eğitim videosu bölümüne taşınarak daha dikkat çeker diğer üyelere karşı.

Cyberhost a katılıyorum ve katagorize edilmeli gelen giden eğitim diyor

Konu idari bölüme taşındı

SurHan

28 Kas 2017
4,186 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
OrganikPiskos başlık üyelere dahil. Konuyu İdari bölüm de konusunu açabilirsiniz. Bu Konu Duyuru içindir. Konunuzu İdari bölümde açın. İyi forumlar

CyberHost' Alıntı:

Bu Konu DeepiMpaCt ile konuşuldu. Onun Karar vermesini bekliyoruz.

editoor

19 Eki 2017
312 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
SurHan' Alıntı:
OrganikPiskos başlık üyelere dahil. Konuyu İdari bölüm de konusunu açabilirsiniz. Bu Konu Duyuru içindir. Konunuzu İdari bölümde açın. İyi forumlar

CyberHost' Alıntı:

DeepiMpaCt @TurkCoder  Konusuldu  Kendılerı    Bu  Ay  Sonu  Doğrultusunda  Bazı  Yeni  Eklemeler   Olabilir  Detayli Bi Şeyler  Olcak   sadece  Beklemedeyiz . Bizde Herkes Gibi

SurHan

28 Kas 2017
4,186 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
editoor' Alıntı:
SurHan' Alıntı:

CyberHost' Alıntı:

DeepiMpaCt @TurkCoder  Konusuldu  Kendılerı    Bu  Ay  Sonu  Doğrultusunda  Bazı  Yeni  Eklemeler   Olabilir  Detayli Bi Şeyler  Olcak   sadece  Beklemedeyiz . Bizde Herkes Gibi

Aynen.

SurHan

28 Kas 2017
4,186 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
MiRaT' Alıntı:
Çiçero' Alıntı:
Şimdi durum nedir?

Ne olacakki sozde karar alinacakti yonetim karad alinacagini bile unutmustur sonucta ths burasi sasirmamak lazim

Şaşırmamakmı  lazım ?.Karar verilmiş zaten okumadınmı konuyu ? Garip.Forum Kurallarına uy.THS Olarak 2 seneki önceki kararlarımızı bile unutmadık biz.Bida böyle saygızızca kelimeler kullanma.Rica ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...