Hoşgeldin Misafir

Şikayet Konuları Başka Sitelere Taşıma Yapan Uyanık Bir Şahıs

Forum içi konular hakkında şikayet
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cokaranfil

2 Nis 2024
468 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
rvc2e5w.png

Selamunaleykum Arkadaşlar dün paylaştığım konumu 19.44 saatlerinde bu sitede paylaşılmış emek hırsızlığı yapan bu kişi adminlerden bulunması ricamdır. Ayıptır lazımsa kullan taşıma nedir ya!
TURKHACKS burada paylaşım yapmaya devam edeceğim emekleriminde çapulcu sitelere gitmesini istemiyorum. Değerli insanlar topluluğu olduğunu görüyor ve benimsiyorum hepsine ayrı ayrı saygı duyuyorum
Demekki çürük elma heryerde varmış teşekkür edrim saygılarımla.
PAYLAŞTIĞIM KONU
https://www.turkhacks.com/konu/5x-deezer-premium-hesaplar.267769/

Son düzenleme:

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,249 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
rvc2e5w.png

Selamunaleykum Arkadaşlar dün paylaştığım konumu 19.44 saatlerinde bu sitede paylaşılmış emek hırsızlığı yapan bu kişi adminlerden bulunması ricamdır. Ayıptır lazımsa kullan taşıma nedir ya!
TURKHACKS burada paylaşım yapmaya devam edeceğim emekleriminde çapulcu sitelere gitmesini istemiyorum. Değerli insanlar topluluğu olduğunu görüyor ve benimsiyorum hepsine ayrı ayrı saygı duyuyorum

Merhaba,

Öneri / şikayetinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz. Forum yöneticileri talebiniz hakkında bilgilendirilecek, tarafınıza geri dönüş yapılacaktır.

İyi forumlar.

scholar

30 Eyl 2019
1,739 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba,

Öneri / şikayetinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz. Forum yöneticileri talebiniz hakkında bilgilendirilecek, tarafınıza geri dönüş yapılacaktır.

İyi forumlar.

rvc2e5w.png

Emek hırsızlık paylasiyorsa bana göre tabi adminler ne der bilmem TURKHACKS konu link paylaşırsa daha iyi olurdu bence bu yaptığı yanlış @wanzly

cokaranfil

2 Nis 2024
468 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba o yönden çok kişi var hangi birini atacaksın dışarı burdan alıp başka xxx yerde kendi yapmış gibi prim kasan çok ben yapmıyorum diyen yalan söylemiş olur şimdi bir aratsam çok sayıda konu xxx yerlerde paylaşım yapılmıştır yani artık ben umursamıyorum ama bulursam affim olmaz 🙂
Teşekkürler yapan şahıs budur wanzly

scholar

30 Eyl 2019
1,739 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba o yönden çok kişi var hangi birini atacaksın dışarı burdan alıp başka xxx yerde kendi yapmış gibi prim kasan çok ben yapmıyorum diyen yalan söylemiş olur şimdi bir aratsam çok sayıda konu xxx yerlerde paylaşım yapılmıştır yani artık ben umursamıyorum ama bulursam affim olmaz 🙂
Tabiki kimse paylasmiyorum demesi yalan olur bakıyorum burdan bulamıyor baksa yerlede burdan alıp paylaşıyor sonra tekrar buraya geliyor turkhecks her zaman en iyisi oldu bazen çürük elma çıkıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...