Hoşgeldin Misafir

Şikayet Konum > Turkhacks VIP (Priv8) taşınmış.

Forum içi konular hakkında şikayet

ScooteR

Cyprus
12 Haz 2024
1,008 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
@DeepiMpaCt böyle bir isteğim olmadı warex extra neysede konuyu priv8 kategorisine taşıyın demedim.
Hadi taşıdınız konuyu göremiyoruz bizim göremediğimiz konudan kim faydalanacak izniniz yok diyor.
Bunun düzeltilmesi gerek ve konular böyle kafalarına göre taşımaları mantıklı değil zaten forumdaki timler özel paylaşım alanları ile ilgili olup buna göre yetki almıyorlar mı ?
Yanlışmı düşünüyorum, bizim paylaştıklarımızı bizden izinsiz priv8'e atmaları mantıklı değil.
Bu olay ile ilgili gerekli aksiyonun alınmasını arz ederim.

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,249 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
@DeepiMpaCt böyle bir isteğim olmadı warex extra neysede konuyu priv8 kategorisine taşıyın demedim.
Hadi taşıdınız konuyu göremiyoruz bizim göremediğimiz konudan kim faydalanacak izniniz yok diyor.
Bunun düzeltilmesi gerek ve konular böyle kafalarına göre taşımaları mantıklı değil zaten forumdaki timler özel paylaşım alanları ile ilgili olup buna göre yetki almıyorlar mı ?
Yanlışmı düşünüyorum, bizim paylaştıklarımızı bizden izinsiz priv8'e atmaları mantıklı değil.
Bu olay ile ilgili gerekli aksiyonun alınmasını arz ederim.

Merhaba,

Öneri / şikayetinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz. Forum yöneticileri talebiniz hakkında bilgilendirilecek, tarafınıza geri dönüş yapılacaktır.

İyi forumlar.