Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
@EviLKnight arkadaş ısrarla kopya içerik paylaşıyor modların uyarısına rağmen isteyen mod olursa kanıt sunarım başka bi forumdan alıntı göstermeksizin içerik çekmeye çalışıyor ufacık aklıyla kendi emeğiymiş gibi paylaşıyor @Ebu Ubeyde@Graves
Merhaba gerekli işlemleri üst yönetim tarafından alınacaktır ısrarla kopya içerik diyorsunuz özel mesaj ile gerekli kanıtları iletin konuları incelemeye alınacaktır Turkhacks.com 5651 sayılı yasaya göre "yer sağlayıcı" konumunda olup; içeriklerden doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. Turkhacks.com;
konu içine ekliyorum bunun doğru olmadığını siz benden daha iyi biliyorsunuz graves hocam ki forumun kuralları gereği demosuzda konu açılması yasak arkadaş verdiğiniz uyarıyıda kaideye almamış gibi
Reklam olmaması adına forum ismini gizledim isteyen admine pm ile iletirim
konu içine ekliyorum bunun doğru olmadığını siz benden daha iyi biliyorsunuz graves hocam ki forumun kuralları gereği demosuzda konu açılması yasak arkadaş verdiğiniz uyarıyıda kaideye almamış gibi
Reklam olmaması adına forum ismini gizledim isteyen admine pm ile iletirim