Hoşgeldin Misafir

Kotlin Nedir?

Hataylee

19 May 2018
7,318 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Kotlin Nedir, -JVM üzerinde çalışan, açık kaynaklı, statik olarak yazılmış, genel amaçlı bir programlama dilidir. -Intelligent IDEA adlı en akıllı Java IDE'nin resmi tasarımcısı JetBrains tarafından tanıtıldı. -Nesne yönelimli programlama ve fonksiyonel özellikleri benzersiz bir platformda birleştirir.-

-Java'da, çok fazla artıklık, ayrıntılı ve dolayısıyla daha uzun kodlarla sonuçlanır. Kotlin daha modern ve sadeleştirilmiş, yeni başlayanların öğrenmesini kolaylaştırmıştır. Kotlin soyulmuş, işlevsel kod odaklanır ve tekrarlayan "boilerplate" kodunu önler. Dil, boş gösterici istisna hatalarını ortadan kaldırarak boş güvenliği sağlar. Her satırın sonunda noktalı virgüllere gerek yoktur, ancak bir geliştirici bunları alışkanlıktan ku---rtarırsa Kotlin'in bir sorunu yoktur. Ek özellikler, bir hedefe ulaşmak için gereken kodun karmaşıklığını ve uzunluğunu azaltır.---

1*99YiKjwB2TliKVA-yGogNQ.png

+Açık Kaynak - Kotlin, Apache Lisansı, Sürüm 2.0 altında açık kaynaktır.-
+Java ile Birlikte Çalışabilir - Java projesi içinde kotlin programlarını kullanabilir ve bunun tersini yapabilirsiniz.-
+Araç Dostu - Kotlin programını yazmak için herhangi bir Java IDE'yi seçebilirsiniz.-
+Güvenli - Statik olarak yazılan dil olduğu için, çalışma zamanında hataları yakalamak için daha fazla esneklik sağladı.-
+Öğrenmesi Kolay - Öğrenmesi kolay.+Muhtasar - Bu java ile karşılaştırıldığında çok sayıda boilerplate kodu kaldırır.-

By_Ceo

23 Tem 2018
2 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
@Hataylee adlı kullanıcı benim Turkspy.pro'da emeğimle yazıp paylaştığım konuyu buraya taşımıştır, nitekim hem benden izin almamış hemde edindiği kaynağı paylaşmamıştır.Gerekenin yapılmasını arz ederim.

Slayer49

1 Kas 2017
1,073 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
By_Ceo' Alıntı:
@Hataylee adlı kullanıcı benim Turkspy.pro'da emeğimle yazıp paylaştığım konuyu buraya taşımıştır, nitekim hem benden izin almamış hemde edindiği kaynağı paylaşmamıştır.Gerekenin yapılmasını arz ederim.

Reklam yapma.

Ellerine sağlık kardeşim merak ettim pc bakımdan geldikten sonra bakacağım :)

35izmir

35izmir

🆁🅴🅸🆂🅲🅸🆂🅴🆅🅴🆁
11 Ocak 2018
2,701 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
By_Ceo' Alıntı:

Öncelikle merhaba mağduriyetini anlıyoruz fakat bu bir bilgidir nitekim bilgi paylaştıkça coğalan bir şeydir kaldirilmasinda itiraz ediyorsan gerekeni yapacağımdan emin ol şimdi adamlar dese dili biz yazdık sen paylaşıyorsun hayırdır dese bu sefer sen bu duruma dusmeyecekmidin

By_Ceo

23 Tem 2018
2 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Slayer49' Alıntı:
By_Ceo' Alıntı:

Reklam yapma.

Ellerine sağlık kardeşim merak ettim pc bakımdan geldikten sonra bakacağım :)
Nasıl istersen :)
Organikpiskos' Alıntı:
By_Ceo' Alıntı:

Öncelikle merhaba mağduriyetini anlıyoruz fakat bu bir bilgidir nitekim bilgi paylaştıkça coğalan bir şeydir kaldirilmasinda itiraz ediyorsan gerekeni yapacağımdan emin ol şimdi adamlar dese dili biz yazdık sen paylaşıyorsun hayırdır dese bu sefer sen bu duruma dusmeyecekmidin
Süper mod dediğin budur işte reis bak bu seo işlerinden anlar mısın bilmiyorum bu yazdığım makale eğer özgün olmasaydı google'a bir kesitini attığında sana özgün makaleyi ve sitesini bulurdu şimdi makaleden bir kesit al ve google'a yapıştır ilk site olarak siz varsınız neden çünkü rakibiniz yok bizim admin endekslememiş herhal bu yüzden yazdığında ilk sizin makale çıkar ;) bende bu yüzden emeğimle yazdığım makaleyi kaldırmanızı istiyorum yoksa kalsın yani :) 
Hataylee' Alıntı:
sanki her forumdaki herşey özgünmü.
:D sana bişey demicem yukarıyı oku