EfsaNeTURK
- 27 Nis 2019
- 601 Mesaj
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Elinize sağlık
|
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
bu gariple de paylaşır mısın entegreli haliniMantık olarak haklı ama Genel bakınıldığı zaman
Bu script için gerek varmı sence kral paraşüt ve pazar yeri entegreli hali var trendyol,hepsiburada,n11 entegrasyonlu muhasebe entegrasyonuda dahil phptemanın bütün temaları aynı panele sahipBirçok temasının entegrasyonunu yapıyorum.Eline sağlık.
bu temaya pazar yerlerini ve muhasebe sistemini entegre etmek isteyen olursa ulaşa bilir
Kardeşim okadar iyi diyorsun madem kendin yapıp paylaşım yapa bilirsin eklentili olarak yazılımı şifreleme koyunca başka forumlara gecmedi demekki vaydasi varmışMantık olarak haklı ama Genel bakınıldığı zaman
Bu script için gerek varmı sence kral paraşüt ve pazar yeri entegreli hali var trendyol,hepsiburada,n11 entegrasyonlu muhasebe entegrasyonuda dahil phptemanın bütün temaları aynı panele sahipBirçok temasının entegrasyonunu yapıyorum.Eline sağlık.
bu temaya pazar yerlerini ve muhasebe sistemini entegre etmek isteyen olursa ulaşa bilir
insanı paylaşım yapmaktan soğutur böylesi elinden hiçbir iş gelmez ama her konuda fikri var her konuda birşeyler biliyorlar ne dersen de memnun edemezsin öylesini dostum boşver insan teşekkür ederim der geçer adam hem yorum yapıp hem beğenmiyorKardeşim okadar iyi diyorsun madem kendin yapıp paylaşım yapa bilirsin eklentili olarak yazılımı şifreleme koyunca başka forumlara gecmedi demekki vaydasi varmış![]()
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Eyw kraleline sağlık kral
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Yanlış bir tez bu. Vip olanlar paylaşamaz mı? bence çözüm değil. Ama arada biz kaynıyoruz.Kardeşim okadar iyi diyorsun madem kendin yapıp paylaşım yapa bilirsin eklentili olarak yazılımı şifreleme koyunca başka forumlara gecmedi demekki vaydasi varmış![]()
yapıcak adam vip alır gene yapar önüne geçemezler onunda böyle bir önlem almışlar saygı duymak düşer bizedeYanlış bir tez bu. Vip olanlar paylaşamaz mı? bence çözüm değil. Ama arada biz kaynıyoruz.
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Taklitler aslını yaşatır bunlar ya velet kadroları yada karaktersiz orospu çocuğu kadrolarıBenim anlamadığım şu, ben şimdi arşivciyim beğendiğim scripti alırım koyarım arşive ha yeri gelir ekmek parası hesabı der müşterisi olunca kurulumunu yapar teslim ederim. Abi başka forumda paylaşmak nedir ? Kusura bakmayın bu nickle aslında bazı forumlarda üyeyim görüyorum burada paylaşılan diğerlerinde de paylaşılıyor işte o foruma özel vs diyede eklemiş. Adam üşenmiş linki bile değiştirmemiş zip dosyasının üzerinde turkhacks yazanları gördüm. Bu gibiler yüzünden bizde mağdur oluyoruz. Valla tespit ederseniz topluca gidip küfür bile edebiliriz. Ben bazı forumlarda bu linki kopyalamışsın dediğim için banlandığımı hatırlıyorum. Ne gerek var kardeşim böyle şeylere almışsın yazılımını otur işte. Bu işlere giriyorsan forum vs açıyorsan işi bilerek gir sağdan soldan kopyalarak sadece taklitçi olursun, paylaşım forumu değil.
Çok haklı.Taklitler aslını yaşatır bunlar ya velet kadroları yada karaktersiz orospu çocuğu kadroları
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Lale benim burda yapacaklarım ne senin nede senin gibi değişik türlerin aklı yetmez warezin ne olduğu senden öğrenecek değiliz.Eğlencesine burdayız Eski nicle dünya kadar konualrım duruyor.Kim olduğumuzu bilmeden yaranmak uğrana boş yorum yapma adama ellerine sağlık dedim sadece bir soru sordum adama oda fikrini belirtti parazit olarak herşeye maydanoz olup alkış mı aldıninsanı paylaşım yapmaktan soğutur böylesi elinden hiçbir iş gelmez ama her konuda fikri var her konuda birşeyler biliyorlar ne dersen de memnun edemezsin öylesini dostum boşver insan teşekkür ederim der geçer adam hem yorum yapıp hem beğenmiyor
senin aklın anca bukadar işler diyecek bişey yok adam tanılıyor ama gel gelelim hiç bir konusu yok madem r10 dan cekiyorsun warezde ne gibi yazılım arşifliyorsun bu kadar kendini dusurme bi rar şifreleme yaptık diye adam kendini ucak moduna aldı diyecek bişey yok @NasyoneL konuyu extraya taşıya bilirmisin rica etsem adam arşif yapsınLale benim burda yapacaklarım ne senin nede senin gibi değişik türlerin aklı yetmez warezin ne olduğu senden öğrenecek değiliz.Eğlencesine burdayız Eski nicle dünya kadar konualrım duruyor.Kim olduğumuzu bilmeden yaranmak uğrana boş yorum yapma adama ellerine sağlık dedim sadece bir soru sordum adama oda fikrini belirtti parazit olarak herşeye maydanoz olup alkış mı aldınRootwarez'den beri sektördeyiz Nice forumlar eskittik r10 daki birçok scripti çekiyorum arşivliyorum Mesele basit eğlence