Hoşgeldin Misafir

Kripto Fetöcü Ayyıldız Tim Deşifre Olmuş

Stronger_Cracker

25 Tem 2022
6,407 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Moderatör tarafında düzenlendi:

samsun216

29 May 2024
35 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

eisenheim

Hilal-i ahmer C*
21 Kas 2017
714 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Aslında bu yapı ortaya çıkalı çok oldu, UASS takip eden biri olarak bunu rahatlıkla söyleyebilirim ama ne hikmetse hala önemli belirli kademelerde görev alıyor olmaları tuhaf. Bu yüzden şaşırmıyorum hocam yani bir anda bu kadar büyümeleri yapmadıkları işleri yapıyormuş gibi gösterip kendilerini devletin sanal güvenlik birimleri gibi göstermeleri bile başlı başına arkalarında birilerinin olduğunu gösteriyordu. O zamanlar bunlara laf söylüyoruz diye bir çok idari yönetici vs bana kızmış hatta selamını bile kesmiştir. Ama gerçeklerin güzel yanı da budur işte er yada geç ortaya çıkarlar.

NasyoneL

NasyoneL

Karanlık Özgürlüktür
25 Ağu 2017
25,060 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Aslında bu yapı ortaya çıkalı çok oldu, UASS takip eden biri olarak bunu rahatlıkla söyleyebilirim ama ne hikmetse hala önemli belirli kademelerde görev alıyor olmaları tuhaf. Bu yüzden şaşırmıyorum hocam yani bir anda bu kadar büyümeleri yapmadıkları işleri yapıyormuş gibi gösterip kendilerini devletin sanal güvenlik birimleri gibi göstermeleri bile başlı başına arkalarında birilerinin olduğunu gösteriyordu. O zamanlar bunlara laf söylüyoruz diye bir çok idari yönetici vs bana kızmış hatta selamını bile kesmiştir. Ama gerçeklerin güzel yanı da budur işte er yada geç ortaya çıkarlar.
Arkalarında biri falan yok hocam güzel reklam ve pr ile insanların algılarına yerleştiler sadece yani hırsızlık yapan bi oluşumun dindar gözüküyo diye destek toplaması gibi düşün

eisenheim

Hilal-i ahmer C*
21 Kas 2017
714 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Arkalarında biri falan yok hocam güzel reklam ve pr ile insanların algılarına yerleştiler sadece yani hırsızlık yapan bi oluşumun dindar gözüküyo diye destek toplaması gibi düşün
Hocam katılıyorum lakin emin ol asal web (emniyet teşkilatında bir birim) o dönemler bunların elinde dönüyordu yani bu kadar güçlü pr yapmalarının sebebi bile bazı kaynakların ve kişilerin arkasından durmasından kaynaklıydı o dönem. Yerli ve milli kelimesini suistimal ederek ayrıca muhafazakar bir görünüm takınarak bunu çok iyi kullandılar. Ama söylediğiniz gibi büyümelerindeki en büyük pay pr yapmaları ve hiç bir zaman gerçekleştirmedikleri eylemi vs gerçekleştirmiş gibi göstererek kendilerini büyük bir birim gibi göstermeleri etkili oldu. Sonrada 13 yaşında bebeler bile ayyıldız timdeyim ben diye piyasaya çıktılar işte. Canlı yayınlara katılarak o çocukları eğittiklerini geleceğe hazırladıklarını ve devlet adına siber istihbarat oluşturmakta kullanacaklarını belirttiler. İşte biri veya birileri Devlet itibarını bunlara kullanabilirsin diye yol verdi ama o yolda artık kapandı bakalım şimdi ne olacak.

NasyoneL

NasyoneL

Karanlık Özgürlüktür
25 Ağu 2017
25,060 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hocam katılıyorum lakin emin ol asal web (emniyet teşkilatında bir birim) o dönemler bunların elinde dönüyordu yani bu kadar güçlü pr yapmalarının sebebi bile bazı kaynakların ve kişilerin arkasından durmasından kaynaklıydı o dönem. Yerli ve milli kelimesini suistimal ederek ayrıca muhafazakar bir görünüm takınarak bunu çok iyi kullandılar. Ama söylediğiniz gibi büyümelerindeki en büyük pay pr yapmaları ve hiç bir zaman gerçekleştirmedikleri eylemi vs gerçekleştirmiş gibi göstererek kendilerini büyük bir birim gibi göstermeleri etkili oldu. Sonrada 13 yaşında bebeler bile ayyıldız timdeyim ben diye piyasaya çıktılar işte. Canlı yayınlara katılarak o çocukları eğittiklerini geleceğe hazırladıklarını ve devlet adına siber istihbarat oluşturmakta kullanacaklarını belirttiler. İşte biri veya birileri Devlet itibarını bunlara kullanabilirsin diye yol verdi ama o yolda artık kapandı bakalım şimdi ne olacak.
O devir bitti hocam fetöcü köpekler devletten temizlendi bu şerefsizler de it gibi kapının önüne atıldı

caraflavor

8 Mar 2024
285 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

ruguaglowarez

Yekaterinburg
15 Ocak 2019
1,560 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
O devir bitti hocam fetöcü köpekler devletten temizlendi bu şerefsizler de it gibi kapının önüne atıldı
Devletten temizlenme falan yok hala faal olarak çalışmaktalar sadece akp'li oldular şuan için yarın rüzgar nerden eserse duruma göre renk değiştirirler atatürkçü olurlar cumhuriyetçi olurlar chp iktidar olur bir bakmışsın hepsi atatürkçü bu ülke insanın büyük çoğunluğu milliyetçilik nedir bilmiyor aynısı din içinde geçerli

Mustafa73

20 Eyl 2023
423 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Arkadaşlar kripto fetöcü ayyıldız tim deşifre olmuş fetö terör örgütünün siber birimiymiş

@By_uMuT @Matrax @eisenheim @SurHan
@delibey75
@ThePredator
Fetöcü müdür değil midir bilmem ancak çok yalancı çıktı. 18 Mayıs 2024 Cuma günü tiktok kapanıyor. Kapanacağı kesinleşti. Müjdeyi ilk bizden duyun haftaya bu konu devlet tarafından da açıklanacak dedi. Onların düşüncesine göre kapanacaktı. Ancak kesin bilgidir biz istihbaratımızla bilgiyi aldık dedi. Bugün 8 Hazirandır. Ancak kapanmadı. Fetöcü mü değil mi bilmem. Ancak çok yalancı bir örgüt olduğu belli

NasyoneL

NasyoneL

Karanlık Özgürlüktür
25 Ağu 2017
25,060 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Fetöcü müdür değil midir bilmem ancak çok yalancı çıktı. 18 Mayıs 2024 Cuma günü tiktok kapanıyor. Kapanacağı kesinleşti. Müjdeyi ilk bizden duyun haftaya bu konu devlet tarafından da açıklanacak dedi. Onların düşüncesine göre kapanacaktı. Ancak kesin bilgidir biz istihbaratımızla bilgiyi aldık dedi. Bugün 8 Hazirandır. Ancak kapanmadı. Fetöcü mü değil mi bilmem. Ancak çok yalancı bir örgüt olduğu belli
Hasta o hayal görüyo

Shafu

Shafu

Karanlık Özgürlüktür
Estonya, Tallin
25 Ara 2022
1,040 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

Yalancının Mumu Yatsıya Kadar Yanar Atasözünün Hikayesi

Eskiden, çok eskiden… Bir medresenin odasında, dört öğrenci birlikte kalıyordu. Dört arkadaş, bütün ihtiyaçlarını birlikte karşılıyor, yemek yapmaktan, bulaşıkları yıkamaya kadar her şeylerini paylaşarak yapıyorlardı.

Geceleri ders çalışmak için yaktıkları mumun parasını da aralarında toplayıp o gecenin sorumlusu olan arkadaşlarına veriyor, mumu onun almasını sağlıyorlardı.
Bir süre sonra, bazı geceler mumun erkenden bittiğini fark ettiler.

“Niye, böyle oluyor acaba?” diye birbirlerini gözetlemeye başladılar. Bir süre sonra gördüler ki mumun çabucak yanıp bittiği geceler, hep belli bir arkadaşlarının sorumlu olduğu gecelerdi.

Diğer üç arkadaş kendi aralarında konuşup dördüncü arkadaşlarını daha dikkatli izlemeye başladılar. Gördüler ki o arkadaşları, kendisine verilen parayla gidip mum almıyordu. Bunun yerine, daha önceki gecelerden, şamdanın altında eriyip, birikmiş mumları toplayıp yeniden mum haline getiriyordu. Bu mum da daha önce kullanıldığı için kısa zamanda yanıp tükeniyordu. Ayrıca çok da az ışık veriyordu.

Bu durumu gören üç arkadaş, sonunda onu karşılarına alıp: “Biz sana para veriyoruz. Niye yeni mum almayıp, bizi kullanılmış mumun sönük ışığında çalışmak zorunda bırakıyorsun?” diye sordular.

Açıkgözlük yapmak isteyen arkadaşları:

“Eski mumları kullandığımı da nereden çıkarıyorsunuz? Yeni mum alıyorum ama mumlar küçülmüş, çabucak tükeniyor,” diye, yalan söyleyerek kendini savunmaya çalıştı.

İşin iç yüzünü çok iyi bilen arkadaşları:

“Hayır, mumların küçüldüğü filan yok,” dediler. “Sen yalan söylüyorsun, yalancının mumu da işte böyle yatsıya kadar yanar!”

spreadssl

19 Şub 2024
101 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

Re-Start

Re-Start

Moderatör
MĂRĂCINENI – Argeșelu
11 Ara 2017
2,277 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Millet mal hala takip ediyo bu fetöcü hainleri köprüde satar yakında
Ankara'da bir yer yaptılar diye gösterip oradan bir vurgun yaptı şimdi de Kırşehir tarafında bir gölün yanında bahçe yapıyoruz indirimli vb. diye milleti kandırmaya çalışıyor :)

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Özgür Filistin 🇵🇸 Free Palestine
Dünyalı
13 Ocak 2024
2,873 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
@NasyoneL hocam daha önce kaç kere dedi Cenab-ı Allah onu doğruladı :)

Hocam bir şeyi merak ediyorum şu General olan hacker ustamız acaba mareşal olmuşumdur benim aklım hala orada 🤣🤣

Vatan haini namussuz şerefsiz aşağılık mahluklar hayır anlamadığım bir şey var bu kadar aşikar olduğu halde hala bağlılık yemini edenleri hafsalam almıyor garip bir büyülenme mi dersiniz narkoz mu dersiniz bilmem ancak bunlar gerçekten sapıtmışlar yazık

NasyoneL

NasyoneL

Karanlık Özgürlüktür
25 Ağu 2017
25,060 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
@NasyoneL hocam daha önce kaç kere dedi Cenab-ı Allah onu doğruladı :)

Hocam bir şeyi merak ediyorum şu General olan hacker ustamız acaba mareşal olmuşumdur benim aklım hala orada 🤣🤣

Vatan haini namussuz şerefsiz aşağılık mahluklar hayır anlamadığım bir şey var bu kadar aşikar olduğu halde hala bağlılık yemini edenleri hafsalam almıyor garip bir büyülenme mi dersiniz narkoz mu dersiniz bilmem ancak bunlar gerçekten sapıtmışlar yazık
Toplum olarak fanatizm huyumuzu bırakamıyoruz

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Özgür Filistin 🇵🇸 Free Palestine
Dünyalı
13 Ocak 2024
2,873 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Toplum olarak fanatizm huyumuzu bırakamıyoruz
Rabbim bu fanatizm’den kurtulmayı nasip etsin çok vahim futbol siyaset sinema fanatikliliği var bizim milletimizde sonu “izm” olan oluşumların veya düşüncelerin tamamı dünyayı yönettiklerini iddia eden aşağılık mahlukların oluşturduğu bir sistemdir

Umarım insanlar bunu en kısa zamanda anlayacak bir düşünce yapısına erişirler