Hoşgeldin Misafir

Küçük veda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

35izmir

35izmir

🆁🅴🅸🆂🅲🅸🆂🅴🆅🅴🆁
11 Ocak 2018
2,701 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Selam gençler  3 gün sonra 1.Yılım olucak bu bir tercih meselesi  bu duruma kına yakacaklar elbet olucaktır yakında geri dönücem döndüğümde herşey daha iyi olucak çoluk çocuk la uğraşmıcam adımız kötü bilinsede herkes neyin ne olduğu iyi biliyor hadi eyvallah

SurHan

28 Kas 2017
4,186 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
. Çoluk çocuk Diyosun. Bizim grubumuzda herşey net ve kesin olarak bellidir. Bu yüzden gittiğini çok iyi biliyorum. Ama bi rütbe için bunu yapmana değmez. Forum olarak herkesin önceden ne verileceği söylenmişti. Bu kararlara senin ve benim saygı göstermem lazım sadece. Ths seviyorum ve büyümesi için elimden geleni yaparım Diyosun. Bi rütbe içinde gidiyorsun. Hakkında hayırlısı olsun.. . Gelip gelmemek sana kalmış.Sana binlerce yap organik, yap organik dedik. Baya uyardık iyiliğin için. Ama sen bunu hiç aldırış etmedin. Forumun çoğu şeyi düzeni belli. Nice yetkililer gelip geçti.Bir rütbe için bunu yapmanada değmez. Forum üyesi bile olsan hala forumdasın. Geri gelip gelmemek sana kalmış. Moderasyon ekibi olarak seni kurtarmak için baya uğraştım. Ama yetkililerde durumu gördü. Yapacak bir şey yok. Hakkında hayırlısı olsun tek dileğim bu.

35izmir

35izmir

🆁🅴🅸🆂🅲🅸🆂🅴🆅🅴🆁
11 Ocak 2018
2,701 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
SurHan' Alıntı:
. Çoluk çocuk Diyosun. Bizim grubumuzda herşey net ve kesin olarak bellidir. Bu yüzden gittiğini çok iyi biliyorum. Ama bi rütbe için bunu yapmana değmez. Forum olarak herkesin önceden ne verileceği söylenmişti. Bu kararlara senin ve benim saygı göstermem lazım sadece. Ths seviyorum ve büyümesi için elimden geleni yaparım Diyosun. Bi rütbe içinde gidiyorsun. Hakkında hayırlısı olsun.. . Gelip gelmemek sana kalmış.Sana binlerce yap organik, yap organik dedik. Baya uyardık iyiliğin için. Ama sen bunu hiç aldırış etmedin. Forumun çoğu şeyi düzeni belli. Nice yetkililer gelip geçti.Bir rütbe için bunu yapmanada değmez. Forum üyesi bile olsan hala forumdasın. Geri gelip gelmemek sana kalmış. Moderasyon ekibi olarak seni kurtarmak için baya uğraştım. Ama yetkililerde durumu gördü. Yapacak bir şey yok. Hakkında hayırlısı olsun tek dileğim bu.

Eğer yetki için dersen bir daha veya böyle lanse edersen istanbula gelir büyük olay çıkartırım şunu unutma çocuk başından beri ilk geldiğinde mod mod diye dolanıyordun zaman ilerledi forumdan gittin ayt nin götüne ordan da xbowie arkamızdan attıklarını yakından takip ettim tekrar geri döndün bu sefer gene başa döndük yetki yetki diye dolandın birileri senin için çok katıydı şimdi de sonuç bu ben zamanında ihanet eden adamla çalışmam turkhacks çok ihanet gördü yetkililer gördü biri gelir biri gider ama bu gidişimi rütbe mevzusuna bağlayan olursa adresini atsın gelmeyeni tüm hacker camiası siksin ben tepkimi ortaya koydum yetkim alındı bizde ihanetçiler seviliyor adam akıllı duranlar değil

Velasıl ben yaptıklarımla bilinirim edindiğim rütbe ile değil bugune kadar kim görmüş yetki verin diye koştuğumu herşey kendi oldu bide senin için çabaladım diyorsun hayır surhan sen kuyumu kazdın salak mı sanıyorsun beni daha buraya çok şey dökebilirim ama gereği yok

Şimdi gitmemin temel sebebleri var deep ve turkcoder biliyor senin edindiğin yetki de değil piyasa yoğun zaman ayıramıyorum ha şuda var başından beri senle ayrı sorunum var bunu gizleyemem gözümde hep aynı kalıcaksın behack şu işlerim bitsin geri dönücem

MiRaT

13 Kas 2017
2,077 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Surhan cok fazla co admin rubene guvenme rutbeler gelip gecicidir baki kalan muhabbettir dostluktur. Böyle Biline Organik'in rutbe almasi tamamen emegidir cabalaridir belirli bir noktadan sonra super moderator olmasini isteyen kisi kendisi degil benim tavsiyemle turkcoder sayesinde o mevkiye getirildi yanlis lanse etme sakin saga sola organik bu zamana kadar asla rutbe istemedi kimseden hepsi kendi emeginin hakkidir ihanet ve hak yeme mevzusu ortadadir bizzat buna ugrayanda benim simdi herkes sussun ve yoluna baksin vesselam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...