Hoşgeldin Misafir

Kullanıcı adı değişikliği hk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TheGonz

20 Şub 2021
308 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Öncelikle hayırlı günler değerli yönetim üyeleri.
Uzun yıllar önce öylesine oluşturduğum üyeliğimi şuan bilgi ve tecrübelerimi hem geliştirmek hem foruma katkı sağlamak adına aktif olarak sitenizi kullanıyorum.
O zamanlar "siyaheynirim" gibi saçma bir kullanıcı adıyla kayıt olduğum için pişmanlık yaşıyorum.
Siz değerli yönetim üyelerinden ricam foruma katkı ve daha düzgün bir "nick" kullanıcı adı ile aranızda olmaktan mutlu olacağım.
Uygun görürseniz kullanıcı adımı, "TheGonz" ve/ya "DontStop" olarak değiştirmenizi rica ediyorum.

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,249 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Öncelikle hayırlı günler değerli yönetim üyeleri.
Uzun yıllar önce öylesine oluşturduğum üyeliğimi şuan bilgi ve tecrübelerimi hem geliştirmek hem foruma katkı sağlamak adına aktif olarak sitenizi kullanıyorum.
O zamanlar "siyaheynirim" gibi saçma bir kullanıcı adıyla kayıt olduğum için pişmanlık yaşıyorum.
Siz değerli yönetim üyelerinden ricam foruma katkı ve daha düzgün bir "nick" kullanıcı adı ile aranızda olmaktan mutlu olacağım.
Uygun görürseniz kullanıcı adımı, "TheGonz" ve/ya "DontStop" olarak değiştirmenizi rica ediyorum.

Merhaba,

Öneri / şikayetinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz. Forum yöneticileri talebiniz hakkında bilgilendirilecek, tarafınıza geri dönüş yapılacaktır.

İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...