Hoşgeldin Misafir

Kullanıcı Adı

TeknOnur

TeknOnur

Bütün bu olanlara dayanamam ama hazırım...
Null
1 Ara 2017
1,078 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Öncelike iyi forumlar dilerim.

2017 yılında üye olurken çok eskiden oyunlarda kullandığım kullanıcı adı ile kayıt olup girmiştim foruma. Şimdilerde TeknOnur marka adım ile işleyiş yapmaktayım. Aktif olarak aranızda bulunduğum bu platformda kendi adımla faaliyet göstermek istiyorum. Sayın yöneticilerim, sizlerde uygun görürseniz kullanıcı adımı TeknOnur olarak değişiklik talebinde bulundum. Talebim moderatör onayı aşamasında. Bu konuda desteklerinizi rica ederim.

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,245 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Öncelike iyi forumlar dilerim.

2017 yılında üye olurken çok eskiden oyunlarda kullandığım kullanıcı adı ile kayıt olup girmiştim foruma. Şimdilerde TeknOnur marka adım ile işleyiş yapmaktayım. Aktif olarak aranızda bulunduğum bu platformda kendi adımla faaliyet göstermek istiyorum. Sayın yöneticilerim, sizlerde uygun görürseniz kullanıcı adımı TeknOnur olarak değişiklik talebinde bulundum. Talebim moderatör onayı aşamasında. Bu konuda desteklerinizi rica ederim.

Merhaba,

Öneri / şikayetinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz. Forum yöneticileri talebiniz hakkında bilgilendirilecek, tarafınıza geri dönüş yapılacaktır.

İyi forumlar.

Adminim bakar mısın; @DeepiMpaCt @JQTR1 @Darkinc @NasyoneL @izmir35