Arkadaşlar yorumları okudumda çok şükür bende müslümanım ama adam açık bulduysa hacker veya uyarı bırakır. Bu adam Kemalist yazıyor bakın adında bende çok şükür Atatürkçü bir insanım bu adam benım bu foruma üye olma sebebim. 2 günde bir benım hostta ki sitelerin hepsine index basıyordu. Bıkmıyorduda. 1 kere olsun yazmadım neden hacklıyorsun diye veya açık nerde diye. O hackledı ben açığı bulmaya çalıştım o hackledı ben bulmaya çalıştım sonunda buldum daha hacklemedi

Sağolsun açık bulmayı öğretti bana. Mirror sitelerine düşmüş şu olmuş bu olmul umrumda değil adam bana birşey öğretti. O yüzden yok islami siteymiş yok yahudi siteymiş boşverin. Ben çok Allah Allah diyipde kul hakkına en öndende onların koştuğu yerleri gördüm. Burda siyaset yapmayacağım ama bizim dinimiz hoşgörü dinidir siz eğer ki müslümanım diyorsanız adamı tebrık edin madem o kadar dinimize saygınız var sitenin açığını bulun sahıbıne söyleyin adam kapatsın. Olması gereken bu bence. Size ne adamın dininden, görüşüncen. Peygamber Efendımızın hangi müşriklere laf söylediğini hakaret ettiğini duydunuz. 0wn3d ellerine sağlık.