|
Megabayt' Alıntı:kardesim senin ne alıp veremediğin var ırakla adamlar kendi dilini kullanıyor diye kürdistanmı oluyor
By_MaJoR' Alıntı:Megabayt' Alıntı:kardesim senin ne alıp veremediğin var ırakla adamlar kendi dilini kullanıyor diye kürdistanmı oluyor
Boş konuşma.
Megabayt' Alıntı:By_MaJoR' Alıntı:Megabayt' Alıntı:kardesim senin ne alıp veremediğin var ırakla adamlar kendi dilini kullanıyor diye kürdistanmı oluyor
Boş konuşma.
nasıl boş konuşma mk sen gelip benim dilime laf edip sataşacaksın ben bakacakmıyım siteye girdiğimde bir sanatcının sitesi ne alakası var kürdistanla senin gibi veletler ne yapıyor bu forumda anlamıyorum git okulunu oku mk
Megabayt' Alıntı:yav bi yürügit allahını seversen ırak sitesi işte databasesini kontrol ederken 5-6 defa kontrol et en iyisi
DeepiMpaCt' Alıntı:Mesele Türk-Kürt değil, terör içeriği olmasa bile bir Alman sitesi nasıl hackleniyorsa aynı mantıkla Irak sitesi de hacklenmiş olabilir.
Megabayt' Alıntı:DeepiMpaCt' Alıntı:Mesele Türk-Kürt değil, terör içeriği olmasa bile bir Alman sitesi nasıl hackleniyorsa aynı mantıkla Irak sitesi de hacklenmiş olabilir.
işte arkadaş alman sitesini hacklediği gibi hacklememiş hadi öyle hacklemişse jöh pöh ne alaka kendim kürdüm ve vatanım için herşeyi yaparım ama böyle kişiler oldukçada kürt türk kardeşliği olurmu sizce haksız olduğundan polemiğe girmiyordur neyse