Hoşgeldin Misafir

Kürdistan Sitesi Hacked ! # By_MaJoR #

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Megabyte

12 Kas 2017
342 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
By_MaJoR' Alıntı:
Megabayt' Alıntı:
kardesim senin ne alıp veremediğin var ırakla adamlar kendi dilini kullanıyor diye kürdistanmı oluyor

Boş konuşma.

nasıl boş konuşma mk sen gelip benim dilime laf edip sataşacaksın ben bakacakmıyım siteye girdiğimde bir sanatcının sitesi ne alakası var kürdistanla senin gibi veletler ne yapıyor bu forumda anlamıyorum git okulunu oku mk

By_MaJoR

17 Ocak 2018
427 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Megabayt' Alıntı:
By_MaJoR' Alıntı:
Megabayt' Alıntı:
kardesim senin ne alıp veremediğin var ırakla adamlar kendi dilini kullanıyor diye kürdistanmı oluyor

Boş konuşma.

nasıl boş konuşma mk sen gelip benim dilime laf edip sataşacaksın ben bakacakmıyım siteye girdiğimde bir sanatcının sitesi ne alakası var kürdistanla senin gibi veletler ne yapıyor bu forumda anlamıyorum git okulunu oku mk

Seninle polemiğe girmeyeceğim.Site ne sitesi olduğu iyice bakıldı.Ayrıca databasesinde neyin ne olduğu belli oluyor.

Megabyte

12 Kas 2017
342 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
DeepiMpaCt' Alıntı:
Mesele Türk-Kürt değil, terör içeriği olmasa bile bir Alman sitesi nasıl hackleniyorsa aynı mantıkla Irak sitesi de hacklenmiş olabilir.

işte arkadaş alman sitesini hacklediği gibi hacklememiş hadi öyle hacklemişse jöh pöh ne alaka kendim kürdüm ve vatanım için herşeyi yaparım ama böyle kişiler oldukçada kürt türk kardeşliği olurmu sizce haksız olduğundan polemiğe girmiyordur neyse

By_MaJoR

17 Ocak 2018
427 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Megabayt' Alıntı:
DeepiMpaCt' Alıntı:
Mesele Türk-Kürt değil, terör içeriği olmasa bile bir Alman sitesi nasıl hackleniyorsa aynı mantıkla Irak sitesi de hacklenmiş olabilir.

işte arkadaş alman sitesini hacklediği gibi hacklememiş hadi öyle hacklemişse jöh pöh ne alaka kendim kürdüm ve vatanım için herşeyi yaparım ama böyle kişiler oldukçada kürt türk kardeşliği olurmu sizce haksız olduğundan polemiğe girmiyordur neyse

Ya kardeş uzatma alla alla bizimde çok kürt tanıdığımız var ana tarafı kürtdağlı hatta ama kürdistan ayrı  bi mesele.Databaselerini inceledim sen sitenin databaselerine baktınmı? Bakmadın bilip bilmedne konuşma konuyu burda kapat.

MiRaT

13 Kas 2017
2,077 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Bende kürdüm ama Konuda bir problem yok sonuçta tr sitesi değil siyasi düşüncelerinizi buraya yansıtmayın heleki forumda yöneticilerde dahil kimse böyle polemiklere girmeyecek bu seferlik ikinizide uyarıyorum canımı sıkmayın üstünüzü çizerim son uyarıdır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...