Hoşgeldin Misafir

Kurulum Yardım Lütfen

UfukTsn

4 Nis 2019
172 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Arkadaslar merhaba poeice arkadaşımızın paylaştığı

PHP Online Randevu Sistemi | Laravel 10 | Mysql | Açık Kaynak Kodlu | Yönetim Panelli | RandevuPro dosyayı indirdim fakat kurulumu hiç bi şekilde yapamadım ya dosyalarda sorun var yada ben yanlış bişey yapıyorum yardımcı olabilcek varsa sevinirim yada tam çalışan dosyaları upload edip link paylaşırsanız çok mutlu olurum kurulum için nasıl bi yol izlemem lazım​

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,245 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Arkadaslar merhaba poeice arkadaşımızın paylaştığı

PHP Online Randevu Sistemi | Laravel 10 | Mysql | Açık Kaynak Kodlu | Yönetim Panelli | RandevuPro dosyayı indirdim fakat kurulumu hiç bi şekilde yapamadım ya dosyalarda sorun var yada ben yanlış bişey yapıyorum yardımcı olabilcek varsa sevinirim yada tam çalışan dosyaları upload edip link paylaşırsanız çok mutlu olurum kurulum için nasıl bi yol izlemem lazım​

Merhaba,

Öneri / şikayetinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz. Forum yöneticileri talebiniz hakkında bilgilendirilecek, tarafınıza geri dönüş yapılacaktır.

İyi forumlar.

UfukTsn

4 Nis 2019
172 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba, kurulum esnasında yada kurulum yaptıktan sonra ne gibi hatalar alıyorsunuz. Ayrıntılı şekilde bilgi verirseniz yardımcı olmaya çalışalım.
Bütün dosyaları atıyorum sanki ftpye giç bişey atmamışım gibi görmüyor hiç bişeyi bence sanki açılan konuyla verilen script değilmiş gibi bi kontrol edin isterseniz yada ben beceremiyorum

UfukTsn

4 Nis 2019
172 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Dosyaları yandex den indirdiğimde public kolasörünün içinde randevu pro logosu vs bi takım şeyler var public klasörü dışında olan dosyalar neyin nesidir anlamadım mesela vendor diye klasör var 8 bine yakın dosya var içinde scriptle bi alakası varmı o dosyaların