Merhabalar internet sayfama bedrive scriptini kurdum ama phpmyadmine sql i kurmasina rağmen install ekranı önüme cikmaya devam ediyor yardımcı olursanız çok sevinirim
|
Kurulum Yapmamışmıydınız Zaten Hocam.8.1 yapınca böyle sorun oldu bunların kurulumunu nasıl yapicam efendim
Ben Kurarken 8.1 Yazıyordu O Php Sürümünde Kurdum Sorun Çıkmadı.8.3 ken bu hataları vermiyor ama beyaz ekran oluyor 8.1 yapinca bunları hata verdi acaba sorun bunlardami
Hostunuz İle Alakalı Sanırsam.Bu sorun olan kısımlardaki kurulumları biliyor musunuz efendim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
PHP selector'de extensions bölümü var buradan gerekli olan uzantıları aç8.1 yapınca böyle sorun oldu bunların kurulumunu nasıl yapicam efendim
8.1 kısmında pdo gibi bazı şeyler yok bu hosttanmi kaynaklıdir sizce baska yerden kurulum şansı var mıPHP selector'de extensions bölümü var buradan gerekli olan uzantıları aç
Çözüm buldunuz muMerhabalar internet sayfama bedrive scriptini kurdum ama phpmyadmine sql i kurmasina rağmen install ekranı önüme cikmaya devam ediyor yardımcı olursanız çok sevinirim