|
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Öncelikle herkesin Cumhuriyet Bayramını kutluyorum.
Kıymetli üyeler. Bana https://firmav20.demobul.com.tr/ adresindeki script lazım. Elinde olan, paylaşmak isteyen varsa çok sevinirim.
İyi forumlar!
Bu konuyu inceleme şansım olmuştu. Yorumlarda bilgi istemiştim ancak sonuç alamadım. Paylaşma imkanınız var mı, çok çok ihtiyacım var.
Teklif alabilirsiniz konu içeriğindenBu konuyu inceleme şansım olmuştu. Yorumlarda bilgi istemiştim ancak sonuç alamadım. Paylaşma imkanınız var mı, çok çok ihtiyacım var.
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Şifreli olsada işimizi görürbende arıyorum bu scripti ama inşallah buluruz yada buranın yöönetimi yardımcı olur
Aktiflik
Seviye
Deneyim
bence web ofisin tüm scriptleri responsivesi mobil görünümü çöp sizi internette öne çıkartmaz müşteriye v17 miydi neydi kurdum dış seo sunu %100 bile yaptım öne çıkmadı başka temiz bir script kullandım seo sunu %100 yaptım öne çıktıŞifreli olsada işimizi görür
Benim için ister v17 olsun isterse v23 olsun farketmez vakit geçirmek çözerkenbence web ofisin tüm scriptleri responsivesi mobil görünümü çöp sizi internette öne çıkartmaz müşteriye v17 miydi neydi kurdum dış seo sunu %100 bile yaptım öne çıkmadı başka temiz bir script kullandım seo sunu %100 yaptım öne çıktı
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim