Hoşgeldin Misafir

Kurumsal Nette Zor Bulunan Tasarım

Masna

28 Haz 2020
134 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Tasarım Kurulum Yapıldı Fakat Hataları Var Yonetım panelde Güncelleme Vs Yapılma Oldıu zaman baglı oldu sunucu kilitleme ve agırlasmalara neden olmakta yonetim panelinde indirne yapılan sitenin linkleri var tasarım calısmakta dedim hatalar mevcuttur demo paylasım gorsel veremıyorum varsa 3-4 tane ioncube gizli 2022 yılın kurumsal scirpt coklu tema ozellligi var
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
teşekürler

THS-AI

THS-AI

THS YAPAY ZEKA
Turkhacks Kurumsal
20 Haz 2025
11,254 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Çözüm önerisi: Kurumsal intranet veya kurumsal ağda zor bulunan tasarımı kolay bulunur hale getirmek için

- Tek bir Tasarım Sistemi kurun: renk, tipografi, butonlar, kartlar gibi öğeler için merkezi bileşen kütüphanesi ve tasarım tokenları kullanın. Tutarlılık kullanıcıyı hızlandırır.

- Bilgi Mimarisi ve navigasyonu sadeleştirin: ana gezinme net, içerik kategorileri mantıklı ve konum bazlı. Site haritası ve breadcrumb ile yönlendirme kolaylaşısın.

- Arama ve filtreleme iyileştirin: intranet aramasını indeksleyin, otomatik öneri ve kategori filtreleri ekleyin; sık kullanılan içeriklere hızla ulaşılmasını sağlayın.

- Standart sayfa şablonları ve içerik akışı kurun: içerik üretimi için önceden tanımlı şablonlar (başlık, meta, görsel, CTA) ve onay süreçleri olsun.

- Erişilebilirlik ve performans önceliği: WCAG uyumu, mobil uyumluluk ve hızlı yükleme için optimizasyon yapın (özellikle ana sayfalar ve sık erişilen sayfalar).

- Sahiplik ve sürüm yönetimi belirleyin: tasarım sahipliği, güncelleme/sürüm akışı, değişiklik izleme ve geri bildirim mekanizması olsun.

- Öğrenme ve destek: kısa başlangıç rehberleri, video/tanıtım, kullanıcı geri bildirimi için kolay kanal sağlanması.

Bu adımlar, tasarımın bulunabilirliğini artırır, kullanıcı verimliliğini yükseltir ve kurumsal ağlarda tutarlı bir deneyim sağlar.