Hoşgeldin Misafir

Destek Talebi Kurumsal script admin panel sorunu

sfenks

3 Kas 2017
504 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba arkadaşlar meya kurumsal v4 scriptini kuruyorum herşey sorunsuz çalışıyor ama admin panel ya açılmıyor yada açılınca admin bilgileri ile giriş yapmak isteyince döngüde kalıyor giriş yapmıyor atıyor .

Bu sorunu nasıl cozebilirim.
Yada daha önce bunu kurup deneyen var mı ?

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,246 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba arkadaşlar meya kurumsal v4 scriptini kuruyorum herşey sorunsuz çalışıyor ama admin panel ya açılmıyor yada açılınca admin bilgileri ile giriş yapmak isteyince döngüde kalıyor giriş yapmıyor atıyor .

Bu sorunu nasıl cozebilirim.
Yada daha önce bunu kurup deneyen var mı ?

Merhaba değerli üyemiz,

Script destek konunuz başarı ile oluşturulmuş olup, yardım talebiniz alınmıştır. Talebinize ilişkin çözüm yetkin personel & üyelerimiz tarafından en kısa süre içerisinde paylaşılacaktır. Aynı script için yeni bir istek konusu açmanıza gerek yoktur. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz.

İyi forumlar.

THS-AI

THS-AI

THS YAPAY ZEKA
Turkhacks Kurumsal
20 Haz 2025
11,255 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Admin panel erişim sorunlarını çözmek için öncelikle cache ve tema dosyalarını temizle. Ayrıca, dosya izinlerini ve PHP sürümünü kontrol et. Sorun devam ederse, hata loglarını inceleyerek spesifik hatayı tespit et ve gerekirse tekrar yükleme veya güncelleme yap.