Hoşgeldin Misafir

Destek Talebi Lexa dijital ürün script kurdum ama tam site gelmiyor

rochezdea

7 Tem 2020
77 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Selamünaleyküm cümleten lexa dijital ürün al sat scriptini hostingime kurdum ama şöyle bir sorun var her şeyi yerinde yaptım isterseniz bir göz atın sorunu bilen varsa lütfen yardımcı olabilirmisiniz

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,229 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Selamünaleyküm cümleten lexa dijital ürün al sat scriptini hostingime kurdum ama şöyle bir sorun var her şeyi yerinde yaptım isterseniz bir göz atın sorunu bilen varsa lütfen yardımcı olabilirmisiniz

Merhaba değerli üyemiz,

Script destek konunuz başarı ile oluşturulmuş olup, yardım talebiniz alınmıştır. Talebinize ilişkin çözüm yetkin personel & üyelerimiz tarafından en kısa süre içerisinde paylaşılacaktır. Aynı script için yeni bir istek konusu açmanıza gerek yoktur. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz.

İyi forumlar.

mawt

4 Mar 2022
2,250 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
php sürümünü kontrol et hocam yarım ekran geliyorsa birde phpmyadminden url değiştir site kurulup denenmiştir

Yilmaaz

Yilmaaz

DOLANDIRICI
3 Tem 2019
904 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hocam SQL dosyasını indir Ctrl h yaparak bir kontrol et bakalım bir alan anahtarında.com yaz bir bak kendi alan adına göre değiştir tekrar yükleme yap ekstra olarak admin yolunu dosyalardan kontrol et son olarak da belki kullanıcı adıyla giriş yapıp atıyorum paneline yönlendiriyordur tekrar bir veri tabanını kontrol ederek admin sana tanımlı mı bir bak