• Gizli içerikleri açmak için anlamsız yorum yapmak, kışkırtıcı davranışlarda bulunmak ve link kısaltmak BAN sebebidir.

Libido Artıran Yerli Meditasyon Uygulaması: Biyaku

Katılım
18 Ağu 2020
Mesajlar
3,109
Tepkime puanı
7
Puanları
0
Yüz binlerce kullanıcıya ulaşan Pub Story ve Hype Up uygulamalarının kurucuları Bora Öğünç ve Fatma Gamze Kiremitçi, yeni bir uygulama ile karşımıza çıktı. İkilinin kurucu iştirakinde geliştirilen ‘Biyaku’, günlük meditasyonlar ile kullanıcıların libidosunu artırmayı, cinselliğini keşfetmesine yardımcı olmayı ve kendi cinselliğine dair seyahate çıkarmayı hedefliyor.

Adını ‘afrodizyak’ın Japonca karşılığından alan uygulama, uzman bireylerin geliştirdiği yoga, tao ve kegel üzere öğretilere yer veriyor. Uygulama, bilhassa sesli pratiklere ağırlaşıyor ve rastgele bir hesap oluşturmadan da sunulan temel özelliklere göz atılmasına imkân tanıyor.

Henüz yayınlanmadan 1 milyon dolar değerlemeye ulaştı:

6468fb6b4d86091c717c30f71072607233275364.jpeg


Biyaku, şimdi lansmanı öncesinde 1 milyon dolar değerleme üzerinden 80 bin dolar yatırım aldı. Uygulama, bilhassa Amerika Birleşik Devletleri’nde büyük kitlelere ulaşmayı hedefliyor.

“Cinsel hazların peşinden pek gitmiyoruz”

76b2bc070d761013f837f12274a96cb8529cfb1f.jpeg


Webtekno’ya konuşan Bora Öğünç, Sexual Wellness konusunun şu an dünyada yükselen bir kıymet olduğunu vurgularken Biyaku’nun çözüm olacağı sorunu şu formda paylaştı:

“Bugün, bir birey şayet çok şanslıysa yalnızca cinsel sıhhat eğitimleri alabiliyor. Cinsellik, her şeyden evvel fevkalade bir haz lakin biz daha yeterli dönerin bile peşinden kent değiştirirken, cinsel hazların peşinden pek gitmiyoruz.”

Cinsellik ve hayattan alınacak tüm hazlar konusunda günlük pratikler sunan Biyaku’ya aşağıdaki temaslardan göz atabilir, bu temasa tıklayarak platformun Soundcloud hesabına ulaşabilir ve sesli içeriklere göz atabilirsiniz.
 
Geri
Üst