|
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Yücel Yıldırım' Alıntı:Virüs Total Koymassan konun silinicek.
Aktiflik
Seviye
Deneyim
DaviL' Alıntı:Yücel Yıldırım' Alıntı:Virüs Total Koymassan konun silinicek.
Size kim moderatör ekledi deep mi orda virüs total zaten eklenmiş senin yaptığın işi 15 yıl yaptım .. işime karışmayın baskı sevmem..
Yücel Yıldırım' Alıntı:DaviL' Alıntı:Yücel Yıldırım' Alıntı:Virüs Total Koymassan konun silinicek.
Size kim moderatör ekledi deep mi orda virüs total zaten eklenmiş senin yaptığın işi 15 yıl yaptım .. işime karışmayın baskı sevmem..
Sonradan eklendi ?.İşine karışan yok zaten.Modluğumu kimmi verdi.Askerlik arkadaşınmı o senin ?.!
Yücel Yıldırım' Alıntı:DaviL' Alıntı:Yücel Yıldırım' Alıntı:Virüs Total Koymassan konun silinicek.
Sonradan eklendi ?.İşine karışan yok zaten.Modluğumu kimmi verdi.Askerlik arkadaşınmı o senin ?.!
En yakın dostum Deep askerlikten daha ötedir
Aktiflik
Seviye
Deneyim
DaviL' Alıntı:Yücel Yıldırım' Alıntı:DaviL' Alıntı:Yücel Yıldırım' Alıntı:Virüs Total Koymassan konun silinicek.
En yakın dostum Deep askerlikten daha ötedir