Hoşgeldin Misafir

Limontasarim - İlan v4.8 🔥 Sahibinden Clone Script - 2024

bjkist

31 Ara 2024
25 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
zo7gvnk.jpg

Lütfen aşağıdaki notu okuyunuz ;
Scriptte herşey sorunsuz tarafımca denenmiştir.. Sondan bi önceki güncellemelidir.
Scriptte tema ayarları bölümü çalışmamakta idi , uzun uğraşlar sonucu uzak bağlantıyı aşıp çalıştırmayı başardım.
Lütfen ekteki dosyayı söyleyeceğim dosya yoluna atıp php dosyasının değiştirmesini sağlayınız..
DIKKAT ! Ek dosyayı ( temalar > limon_ilan ) içerisine atınız..

DEMO

HEMEN INDIR

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
teşekkürler

siyah

12 Ara 2017
133 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
ücretsiz hosting te ve ücretsiz evcil dost sahiplendirme için kullanabilir miyim. çünkü veritabanı versiyon değiştirmeme izin vermiyor. muhtemelen 8 üstü

yasinkarot

Çanakkale
12 Ocak 2025
521 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
zo7gvnk.jpg

Scriptte herşey sorunsuz tarafımca denenmiştir.. Sondan bi önceki güncellemelidir.
Scriptte tema ayarları bölümü çalışmamakta idi , uzun uğraşlar sonucu uzak bağlantıyı aşıp çalıştırmayı başardım.
Lütfen ekteki dosyayı söyleyeceğim dosya yoluna atıp php dosyasının değiştirmesini sağlayınız..

DEMO

HEMEN INDIR

teşekkürler

desiturk

23 Ocak 2025
77 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
zo7gvnk.jpg

DEMO

HEMEN INDIR

Limontasarim - İlan v4.8 🔥 Sahibinden Clone Script - 2024 anlayan bilen dosya diyor dosyalar diyor hangi dosyayı nereye koyacaz belitmemişsin hakikaten insanların zamanını harcamaktan başka bir işe yaramaz istiyorsan şunu detaylıca anlaşılır bir şekilde tane tane anlat be kardeşim.​