|
Web üzerinden işlem yaptığınızda dosya yöneticisi uygulamlarında işlem yaparken cpnel-plesk fark etmez. zip formatında upload edip zip dosyasını açmanız gerekmekte. Cpanel dosya yöneticisi zaten rarı açmaya müsaade etmiyor. Plesk de uyarı vermiyor sanırım o yüzden gözünüzden kaçmış. Sorununuzun çözülmesine sevindim. Yine takıldığınız yer olursa sormaktan çekinmeyin. Ben veya diğer üye arkadaşlarım bilgileri dahilinde yardımcı olmaktan...merhaba, sorunu buldum. RAR olarak dosya orjinal yüklenmiş rarı açtığımızda htacess dosyası gizli olduğundan zipleyince çekemiyormuş onu. ondan kaynaklıymış. online bir rar to zip çevirme aracı buldum. rarı açmadan zipe çevirip içeride açtığımda sorun çözüldü teşekkür ederim ilgi alakanız için
Aktiflik
Seviye
Deneyim
php warez kurdum anasayfa admin vs her şey çalışıyor db kurdum ama başka hiçbir yere gitmiyor.
404
Page Not Found
hatası alıyorum.
ne yapmalıyım nerede yanlış yapıyorum
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Hosting dosya yöneticisi gizli dosyalar göster tıklayın
buradaki siteyi kurdum çalıştırdım. db bağladım. ama mesela bi villaya tıklıyorum 404 alıyorum. nerede yanlış yapıyorum bilmiyorum kurulum dosyasını eksiksiz okudum yaptım.
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Sorun çözüme ulaştı mı hocamphp warez kurdum anasayfa admin vs her şey çalışıyor db kurdum ama başka hiçbir yere gitmiyor.
404
Page Not Found
hatası alıyorum.
ne yapmalıyım nerede yanlış yapıyorum
Hocam Config de Olmaz Php Sürümlerinde Olur...ettim ama configte php sürümüne ait bir bilgi göremedim