Hoşgeldin Misafir

Destek Talebi Linklemeler çalışmıyor

ufkokt

2 Şub 2025
49 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
php warez kurdum anasayfa admin vs her şey çalışıyor db kurdum ama başka hiçbir yere gitmiyor.
404

Page Not Found​

hatası alıyorum.
ne yapmalıyım nerede yanlış yapıyorum

Çözüm
merhaba, sorunu buldum. RAR olarak dosya orjinal yüklenmiş rarı açtığımızda htacess dosyası gizli olduğundan zipleyince çekemiyormuş onu. ondan kaynaklıymış. online bir rar to zip çevirme aracı buldum. rarı açmadan zipe çevirip içeride açtığımda sorun çözüldü teşekkür ederim ilgi alakanız için
Web üzerinden işlem yaptığınızda dosya yöneticisi uygulamlarında işlem yaparken cpnel-plesk fark etmez. zip formatında upload edip zip dosyasını açmanız gerekmekte. Cpanel dosya yöneticisi zaten rarı açmaya müsaade etmiyor. Plesk de uyarı vermiyor sanırım o yüzden gözünüzden kaçmış. Sorununuzun çözülmesine sevindim. Yine takıldığınız yer olursa sormaktan çekinmeyin. Ben veya diğer üye arkadaşlarım bilgileri dahilinde yardımcı olmaktan...

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,247 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
php warez kurdum anasayfa admin vs her şey çalışıyor db kurdum ama başka hiçbir yere gitmiyor.
404

Page Not Found​

hatası alıyorum.
ne yapmalıyım nerede yanlış yapıyorum

Merhaba değerli üyemiz,

Script destek konunuz başarı ile oluşturulmuş olup, yardım talebiniz alınmıştır. Talebinize ilişkin çözüm yetkin personel & üyelerimiz tarafından en kısa süre içerisinde paylaşılacaktır. Aynı script için yeni bir istek konusu açmanıza gerek yoktur. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz.

İyi forumlar.

coderxrays

23 Ocak 2022
1,070 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV: