Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba, Web Satış + Domain + Hosting Satış V2 Scriptini indirdim içinde key.php dosyası mevcut fakat nasıl kullanacağımı bilmiyorum
Scriptin kurulumlarını yaptıktan sonra siteye giriş yaptım ve lütfen lisans giriniz dedi key.php'de " içinde verilmiş olan Key benzeri kodu girdim fakat olmadı.
Yardımcı olabilicek dostlarım varsa çok sevinirim konuyu nereye açacağımı bilemediğim için buraya açtım umarım doğru açmışımdır.
Bu sayede benim gibi bilmeyen dostlarımda öğrenmiş olur şimdiden teşekkürler.
RESİM
Bu resimde sitede key istediği yeri verdim.
Web Satış + Domain + Hosting Satış V2
Konusunu açan kişi key.php olarak verip istediğiniz kadar üretebilirsiniz demiş fakat nasıl üreteceğimi bilmiyorum verilen script İoncube olduğu için pek anlayamadım kusuruma bakmayın.
Merhaba, Web Satış + Domain + Hosting Satış V2 Scriptini indirdim içinde key.php dosyası mevcut fakat nasıl kullanacağımı bilmiyorum
Scriptin kurulumlarını yaptıktan sonra siteye giriş yaptım ve lütfen lisans giriniz dedi key.php'de " içinde verilmiş olan Key benzeri kodu girdim fakat olmadı.
Yardımcı olabilicek dostlarım varsa çok sevinirim konuyu nereye açacağımı bilemediğim için buraya açtım umarım doğru açmışımdır.
RESİM
Bu resimde sitede key istediği yeri verdim.
Web Satış + Domain + Hosting Satış V2
Konusunu açan kişi key.php olarak verip istediğiniz kadar üretebilirsiniz demiş fakat nasıl üreteceğimi bilmiyorum verilen script İoncube olduğu için pek anlayamadım kusuruma bakmayın.
Script istek konunuz başarı ile oluşturulmuş olup, istek talebiniz alınmıştır. İstemiş olduğunuz scriptin üyelerimiz yada warez ekibinde mevcut olması halinde yeni bir konu halinde paylaşılarak tarafınıza bilgi iletilecektir. Aynı script için yeni bir istek konusu açmanıza gerek yoktur. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz.