Hoşgeldin Misafir

Destek Talebi Lisansdio kurulumu

websitearsiv

13 Nis 2024
47 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhabalar, https://www.turkhacks.com/konu/lisansdio-lisans-yazilimi.128865/ bu konuda ki lisans yazılımını kurdum ve admin panelinde ki lisans kontrol kodu kısmında ki kodu fonksiyon dosyasına ekledim fakat yazılımı açıyor herhangi bir hata vermiyor lisans ihbarı gelmiyor fonksiyon kodundan hariç başka bir kod mu eklememiz lazım detaylı şekilde kurulumu anlatabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,246 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhabalar, https://www.turkhacks.com/konu/lisansdio-lisans-yazilimi.128865/ bu konuda ki lisans yazılımını kurdum ve admin panelinde ki lisans kontrol kodu kısmında ki kodu fonksiyon dosyasına ekledim fakat yazılımı açıyor herhangi bir hata vermiyor lisans ihbarı gelmiyor fonksiyon kodundan hariç başka bir kod mu eklememiz lazım detaylı şekilde kurulumu anlatabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim

Merhaba değerli üyemiz,

Script destek konunuz başarı ile oluşturulmuş olup, yardım talebiniz alınmıştır. Talebinize ilişkin çözüm yetkin personel & üyelerimiz tarafından en kısa süre içerisinde paylaşılacaktır. Aynı script için yeni bir istek konusu açmanıza gerek yoktur. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz.

İyi forumlar.

Graves

Graves

Karanlık Özgürlüktür
Moderator
9 Eki 2024
10,448 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba örnek fonksiyon.php
include "lisans.php";

Örnek verdim onu düzeltirsiniz
bunu Lisans.php fonksiyon dosyası nerde ise oraya ekle php kodunuzuda ekleyin sonra gerekli curl eklentisi cpanelden aktif edip deneyin. Konu çözüldüyse mesajıma çözüldü olarak işaretlersiniz sevinirim.

websitearsiv

13 Nis 2024
47 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba örnek fonksiyon.php
include "lisans.php";

Örnek verdim onu düzeltirsiniz
bunu Lisans.php fonksiyon dosyası nerde ise oraya ekle php kodunuzuda ekleyin sonra gerekli curl eklentisi cpanelden aktif edip deneyin. Konu çözüldüyse mesajıma çözüldü olarak işaretlersiniz sevinirim.
Hocam öncelikle teşekkür ederim ilginiz için dediğiniz şekilde ekledim ama olmadı anydesk ile bağlanmanız mümkün mü

websitearsiv

13 Nis 2024
47 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Tabiki hocam buyrun

vsb83iq.jpg

rq9vfv3.jpg

q2dds8v.jpg

Graves

Graves

Karanlık Özgürlüktür
Moderator
9 Eki 2024
10,448 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
lisans.php dosyasına lisans yazılımının içinde ki entegre kodunu ekledim hocam o gözüküyor. Ekran resmi dosya eklemeden önce ki hali. Fonksiyon dosyasına da include "lisans.php"; bu ekli nereyi düzeltmem lazım nerde hata var
Şuanlık bakmadan bilemiyorum o dediklerimi yapınca olması gerek