Hoşgeldin Misafir

Localhos t kurulumu yardım

Deleted

31 Eki 2018
1,124 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Günaydın Arkadaşlar ilk olarak konu başlığını neden öyle yazdın diyenler olrusa Konu açamıyordum yasak vs hatası veriyordu neyse Konumuza geçelim normal de scriptleri Poyraz host vs byehost Vs kuruyordum localhost da Kuramıyorum hep kullanıcı adı ve şifre yanlış oluyor çok karmaşık geliyor Forumdan Bilen bir arkadaş teamviewer İle bağlanıp yardımcı olabilirse çok iyi olur pc de localhost kurulu ama dediğim gibi mysql bağlantısı olmayan sc leri tek yükleyebiliyorum index gibi :D :D :D  Bilen bir arkadaş pm atarsa güzel olur.

Deleted

31 Eki 2018
1,124 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
NasyoneL' Alıntı:
Ucuz yollu bi host edin senin işine yarayacak olan web host zaten

Sorun hosting almak değil birsürü host vs site var bana lazım olan localhost Nedeni ise instagram takipci scriptleri normal host da çalışmıyor bi arkadaş yazdı localhost da sorunsuz çalışıyor ondan localhost diyorum Normal host a kurdum sorun var dı.

Deleted

31 Eki 2018
1,124 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
humeydi' Alıntı:
xampp denedinmi xampp scriptler sorunsuz şekilde çalışıyor.
wampserverde sadece wordpress ve dediğin gibi indexler falan çalışıyor.

Sorun sc çalışması değil sorun pypmyadmin ve scirpt e yazılar bilgiler misal host a localhost yazıyorum alta ki şifreye şifresini yazıyorum kullanıcı adına ne yazıcam msyl db bilgisi olarak ?

CyberHawk

CyberHawk

WebMaster
Adana
12 Ara 2018
16,070 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
genelde kullanıcı adı root olarak kullanılır

aslında sen sıkıntı olan bölümün ekran görüntüsünü alıp bize göstersen sana biraz daha detaylı yardım edebiliriz