Hoşgeldin Misafir

LOGO YARIŞMASI

35izmir

35izmir

🆁🅴🅸🆂🅲🅸🆂🅴🆅🅴🆁
11 Ocak 2018
2,701 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
ARKADAŞLAR MERHABALAR BİR YARIŞMA DÜZENLİYORUZ 1ADIMDA.COM- ADINDA E TİCARET PROJESİ FAKAT HEM 4 ORTAĞI ANLATICAK HEMDE TİCARETİMİZİ ANLATICAK  BİR LOGO DÜŞÜNÜYORUZ 

ÖDÜL TURKHACKS LOGOLU YÜZÜK BİLEKLİK KOLYE  ÜYE NİCKLİ VEYA LOGOSUZ SEÇİM SİZDE 1 HAFTA SÜRE VARDIR KOLAY GELSİN

DeepiMpaCt

DeepiMpaCt

Katip ol sabahin ilk isiklarina..
Monteal/Ca
25 Ağu 2017
6,151 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
La yüzük diyince aklıma malum lamer grubu geliyor. :D Kupa, t-shirt, swit falan yaptıralım kadim üyelerimize hediye ederiz.

Not: Bahsi geçen sitenin Turkhacks ile ilgisi yoktur.

35izmir

35izmir

🆁🅴🅸🆂🅲🅸🆂🅴🆅🅴🆁
11 Ocak 2018
2,701 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
DeepiMpaCt' Alıntı:
La yüzük diyince aklıma malum lamer grubu geliyor. :D Kupa, t-shirt, swit falan yaptıralım kadim üyelerimize hediye ederiz.

:D lamer gruplarının hediyeleri gibi oldu  ama bizim kafa çalışmadı o yuzden yardım almak gerektiğini düşündüm bu arada Ticaret sitesinin kesinlikle THS ile bir alakası yoktur

DeepiMpaCt

DeepiMpaCt

Katip ol sabahin ilk isiklarina..
Monteal/Ca
25 Ağu 2017
6,151 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
OrganikPiskos' Alıntı:
DeepiMpaCt' Alıntı:

:D lamer gruplarının hediyeleri gibi oldu  ama bizim kafa çalışmadı o yuzden yardım almak gerektiğini düşündüm bu arada Ticaret sitesinin kesinlikle THS ile bir alakası yoktur

Yok hediyeye laf yok, yüzük satan göt oğlanları geldi aklıma..

fatalwa

23 Tem 2018
104 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
MERHABA yaptığım logo çalışması umarım beğenirsiniz renkler siteye göre değiştirebilir.. 
logo çalışmasında müşterinin sıkıntısız bir şekilde sağa sola girmedek direk alışveriş yapacağı  en üst adımda olduğu ve 4 adet merdiveninde sizin ve  çalışma arkadaşlarınızı ifade eder slogan'da uydu sanırım Kalite Güven Hizmet Hepsi 1 Adimda :D 
resim 1 png git
resim 2 png git
vPOgOR.png

r1AgAM.png