Hoşgeldin Misafir

Lumise ürün tasarlama ve satın alma scripti

Warezci

1 Eki 2017
841 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
pnY1En.jpg

Lumise, HTML5 + javascript teknolojileriyle oluşturulan profesyonel ürün tasarım aracıdır. Lumise, kullanıcı deneyimine odaklanmak ve baskı hizmetleri mağazanız için çığır açan bir çözüm sunmak üzere tasarlanmıştır. Buna ek olarak, kullanıcılarınızın herhangi bir fikri tasarlamalarına yardımcı olmak için birçok güçlü özel özellik ve üst-dostu arayüzü vardır.

Demo

muh123

3 Mar 2018
55 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
bana yardım olurmusunuz bende hata veriyoruyor asc-mobilya.com ana makinesine erişim reddedildi
Bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok.
HTTP ERROR 403

Periculo

6 Ağu 2018
72 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
muh123' Alıntı:
bana yardım olurmusunuz bende hata veriyoruyor  asc-mobilya.com ana makinesine erişim reddedildi
Bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok.
HTTP ERROR 403
hocam sitenize baktım ama bir şey söylemek benim için zor, çünkü hiçbir şey kurulmamış gibi site çalıştırılamıyor. google önbelleğinden de ayrıca sitenize baktım, wordpress kurmuşsunuz. consolda 160 hata gözüküyor, muhtemelen yanlış yaptığınız bir kurulumdan kaynaklanıyor sorun, still dosyalarının hiçbiri bulanamıyor. dizinlerin yerini mi değiştirdiniz acaba? aldığınız son yedeği geri yüklemenizi öneririm. yapmak ömür alır, yıkmak bir saniye. bende çok çökerttim sitelerimi, yedekli çalışıyorum artık. tecrübe oluyor böyle böyle, kazara veritabanı sildiğim bile oldu : )

mamu' Alıntı:
yabancı forumlarda bulmuştum ama kuramamıştım.  denedinizmi
hocam ben indiriyorum şimdi, local de bir bakacağım. becerebilirsem kurulumunu anlatırım.

edit: kurulum

ve Dataaa: :D

Periculo

6 Ağu 2018
72 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
kurulumdan sonra install klasörünü silmeyi unutmayın. bu arada uyku sersemi öbür arkadaş için önceki yorumu editlememişim. onun sorunu da scripti direk ana dizine atıp veritabanı oluşturmadığından kaynaklanıyor. aynı şekilde kurulum adımlarını izlersen sorunun çözülür hocam.