By_Nimetullah
- 10 Şub 2023
- 1,718 Mesaj
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Esselamün aleyküm deyerli dostlar abilerim Turkhacks ekibi foruma ilk üye olduğumda tanışma konusu açmıştım ama çok fazla kendimi tanıtamadım bu konuda biraz anlatmak istiyorum ben aslında bilişim teknolojileri bölümünden mezun oldum bu konulara ilgim biraz vardı wep tasarımı ile ilgileniyodum ama bu foruma üye değildim herşey reisci hacker abimi tanımamla başladı ak parti ilçe binamızda otururken sohbet esnasında bilişim teknolojileri bölümünden mezun olduğumu söyledim ve yakından ilgilendi tanışmamız öyle oldu sonra beni foruma davet etti @Reisci abim gerçekten uzman biri bana hacki öğretti bizzat pentest yöntemlerini uygulamalı olarak gösteri kendisi tam bi bilgisayar delisi günde 10 15 saat kodlama ve hack gibi işlerle uğraşıyo geri kalan zamanında ibadetlerine ve siyasete zaman ayırıyo çok aktif biri ben hem kendisini tanımaktan çok memnun oldum hem bu ekibin bi parçası olmaktan hala görüşürüz reisci abiyle haftada 1 2 defa sizlerede tavsiyem reisci abinin kıymetini bilin böyle insanlar her zaman bulunmaz siber dünyada
ayrıca seçimden önce pankart asarken reisci abinin ağaçtan düştüğünüde gördüm ama detaya girmiyim fırça yemek istemem
ayrıca seçimden önce pankart asarken reisci abinin ağaçtan düştüğünüde gördüm ama detaya girmiyim fırça yemek istemem