Emirhan902
- 5 Ağu 2024
- 265 Mesaj
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Öncelikle Merhaba Bu konuyu yalnış konuda paylaştıysam öncelikle gerçekten özür dilerim Kötü bir niyetim yok Sadece sizler bilgili abilerimiz olduğunuz için yardım istiyorum. Ben kardeşim İçin …. bir oyuncu pazarı sitesinden hesap satın Aldım 6145₺ Ye Kardeşim çok ısrarcı olduğu içinde kırmak istemedim aldım. Hesabı aldık işte oynadı 2 3 Gün derken Bir anda Hesabı çekmişler Sonra satıcı demiştiki Hesapta çekilme falan olursa yaz iadeni geçerim dedi Beni günlerce oyaladı Hakkımı Yedi. Maddi durumumuzda Çokta iyi değil. Asgari maaşla çalışıp aldım kardeşime. Satıcıya insancıl bir şekilde belirttim fakat beni tekrar tekrar kandırmaya dolandırmaya çalıştı ben artık katlanamıyorum Lütfen En azından Korkutma Amaçlı böyle dava tarzı birşeyler Yazabilirmisiniz avukatıyım Emirhan Gün adlı kişinin falan deseniz ben reşit olmadığım için Davacıda olamıyorum Maalesef. Yani gerçekten Konu boş olabilir ama ihtiyacım olduğu için açtım. Hakkınıza helal edin belki yapabilirsiniz diye beni dolandıran kişinin numarasını bırakıyorum. Yardımcı olabilecek abilerimden Allah Razı Olsun gerçekten çok teşekkür ediyorum.
Moderatör tarafında düzenlendi: