Hoşgeldin Misafir

Lütfen Yardımcı olur musunuz

sarac.31

13 Ocak 2025
90 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Selamünaleyküm dostlar abiler kusura bakmayın biraz uzun yazdim 😅 Şimdi durum şöyle ki benim 3 tane Snapchat 2 tane Tiktok , 2 tane Facebook ve 2 tane de Instagram hesabim gitti derken erişimi kaybettim sadece kullanilmayan numaralari biliyorum, bana onlari Geri alabilmem icin yardimci olur musunuz lütfen hepsi de eski Telefonuma kayitliydi Telefoncuya verdim telefonu sıkışmıştım ve paraya ihtiyacim vardi şimdi de sifreleri hatırlamıyorum onay kodu gelen numaralar kullanilmiyor lütfen yardim edin ölmüş babamin resimleri evladimin ilk adımlari herşey o hesaplardaydi snapchat Support Facebook Instagram hepsi erişimin yoksa yardim da yok diyor kimlik resmi selfie videosu bile attim kabul etmediler bana lütfen ya nasil geri alabilirim hesaplari veya bunu benim için yapabilen var ise bana ulaşabilir mi? Ama dolandırmadan...

Saygılarımla

Saraç

sarac.31

13 Ocak 2025
90 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
@coderxp yüzden buraya ve de sizlere yazdım burda bir Ebu Ubeyde Abi de var onada sordum inşallah yardim eden çıkar o hesaplarda hem vefat eden babamin hemde maalesef 2020 senesinde doğup daha 40 i cikmadan kaybettiğimiz bebeğimizin resimleri vardi sonradan bir evladimiz daha oldu ama insan yinede o resimleri arıyor.. müsait olduğunuzda yardimci olursanız cok mutlu oluruz kusura bakmayın sizi rahatsız ettim hayırlı kandiller dilerim