Hoşgeldin Misafir

MacOS mu, Windows mu?

scrtyweb

Payitaht
28 Haz 2023
127 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Allah'ın selamı ve bereketi üzerinize olsun dostlarım. Umarım konuyu doğru yere açmışımdır çünkü önerileriniz benim için kıymetli olacak.

Yaklaşık 2 buçuk yıldır Mac kullanıyorum ama bildiğiniz gibi Windows kadar özgürlük sunmuyor maalesef ve bazen insanı çileden çıkarabiliyor.

Sizce Mac kullanmaya devam etmeli miyim yoksa hiç tereddüt etmeden Windows'a mı geçmeliyim?

Windows önerecekseniz de bir laptop öneriniz var mıdır?

Teşekkür ederim şimdiden. 🙏

DeepiMpaCt

DeepiMpaCt

Katip ol sabahin ilk isiklarina..
Monteal/Ca
25 Ağu 2017
6,151 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Isletim sisteminden beklentiniz nedir once bunu belirleyin. Guvenlik ve arayuz olarak windows'a benzesin istiyor iseniz linux mint onerebilirim. Hafif ve stabil bir repo.

scrtyweb

Payitaht
28 Haz 2023
127 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Isletim sisteminden beklentiniz nedir once bunu belirleyin. Guvenlik ve arayuz olarak windows'a benzesin istiyor iseniz linux mint onerebilirim. Hafif ve stabil bir repo.
Yaşadığım en büyük sıkıntı programlar oluyor. Programı bulmak ayrı dert, crack bulmak apayrı bir dert oluyor valla bildiğiniz gibi de macos için programlar pahalı oluyor. Genellikle web ve grafikle uğraşıyorum örneğin defelarca adobe crackli yüklememe rağmen tekrar eski haline geri dönüp abonelik istiyor ki zamlardan sonra aboneliğimi iptal etmiştim.