Hoşgeldin Misafir

Script İstek Magaza modullu eticaret sitesi

rose5255

9 Mar 2024
1,328 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Herkese merhabalar. Elinde çalışan magaza açma modullu e-ticaret sitesi olan paylasirsa çok sevinirim. Burda yer alan magaza açma modullu eticaret sitelerini yukledim. Lakin siparişi tamamla deyince internal server 500 hatasını veriyor. Bu arada çözümunu bilen varsa paylasirsa cok sevinirim. Sağlîcakla kalîn.

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,249 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Herkese merhabalar. Elinde çalışan magaza açma modullu e-ticaret sitesi olan paylasirsa çok sevinirim. Burda yer alan magaza açma modullu eticaret sitelerini yukledim. Lakin siparişi tamamla deyince internal server 500 hatasını veriyor. Bu arada çözümunu bilen varsa paylasirsa cok sevinirim. Sağlîcakla kalîn.

Merhaba değerli üyemiz,

Script istek konunuz başarı ile oluşturulmuş olup, istek talebiniz alınmıştır. İstemiş olduğunuz scriptin üyelerimiz yada warez ekibinde mevcut olması halinde yeni bir konu halinde paylaşılarak tarafınıza bilgi iletilecektir. Aynı script için yeni bir istek konusu açmanıza gerek yoktur. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz.

İyi forumlar.

Morley

Morley

Ne Mutlu TÜRK'um Diyene !
~ Türkiye ~
20 Nis 2019
1,691 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
hangi script konu altına belirtirsen yardımcı olabiliriz. Sitede ortalama 300 tane e-ticaret scripti var.