Hoşgeldin Misafir

Mahkemeye verirmi ?

bilgiex

24 Nis 2021
5 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
merhaba dün r10 dan kendi hesabimdan bi yazılımcıya kendi sitesine başka bi yazılımın demosunu kurdurdum sonra shell soktum ama cekemeden fark etti herşeyi sildi yazılım başkasindan satiş hakki ile aldigi bir yazılım demo sürümlü sadece upload alani acik diger ayarlari kapali neyse attim ama cekemedim ana sitesindenki yazılımı başkada birşey yoktu sitede bu fark etti r10 dan direk şikayet talebi açti ben yapmadım etmedım dedim ama nafile sonucda konuşma var ::D  seni dedi  avukatima vericem bilmem ne kaç kişiye aynisini yaptin bilmem ne r10 dan şutlanmişimdir bu adam verirse ne olur ? bana

diger demo sitesindeki yazılımlar acik kaynak ayrica sitede satişini yapiyor toplu olarak acik kaynak olarak yani elinde incobe lisans yok belge tescil yok v.s yok ne olur acaba bu sonucda

bilgiex

24 Nis 2021
5 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
adamin sitesine zarar vermedim gozum ana tasarimini cekmekdi son yazilimin degişik versiyonu vardi adam fark etti sildi zaten zaten log kayitlarinda shell belli ama zip rar cekmeler yok log da cunku cekemedım ayrica adam diger demo sitenlerinde script satişi yapiyor sattigi bi yazlımında tam koruma yok yani herkeze acik giriş var :D napalim şimdi açarsa açsin

ruguaglowarez' Alıntı:
TCK 243-245 maddesinden dava açarsa r10 kayıtları esas alınarak dava açar ide ve kazanır

adam script satişi yapiyor zaten herkeze acik korumasida yok onun hatasi oda kurup vermeseymiş kardeşim koruma olmadan satiş yapıyon dosyalarda acik kaynak belgesi nooter tescil yok

bilgiex

24 Nis 2021
5 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
DeepiMpaCt' Alıntı:
Sitesine zarar vermemen birşeyi değiştirmez. Şikayetçi olur ve loglar çıkarılırsa sisteme izinsiz müdahale suçundan yargılanırsın.

adam zaten diger demo satiş sitesinden acik acik izni veriyor ayrica adama ana sitesine demo kur diyorum kuruyor admin bilgi veriyor acik acik zaten yani tamam bende soktum ama zaten fark etti sildi yani ben yargilansam ne olacak bana ne gibi ceza olacak tazminatmi olacak adamin sitesine zarar vermedimki bi dosyasini cekmedimki herhangi bir silme calma satma yapmadımki en fazla boynumu buker pişmanim derim :D

DeepiMpaCt

DeepiMpaCt

Katip ol sabahin ilk isiklarina..
Monteal/Ca
25 Ağu 2017
6,151 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
@bilgiex Zaten birşey olacağından değil, 1 yıl hapis verir örneğin, hükmün açıklanmasının geri bırakılması ile ertelenir. (5 yıl suça karışmazsın) Zarar vermediysen şikayetçi olacağını da sanmıyorum zaten bugünden yarına sonuçlanacak şeyler değil, adliyeler semt pazarından daha kalabalık..

bilgiex

24 Nis 2021
5 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
zaten zarar vermedim shell attim ama sunucuda koruma oldugu için diger shelleride kabul etmedi zaten zip ve cekme silme yok herhangi bi zararda yok olsa log da cıkar log da cıkan sadece shell attigim başkada birşey yok adamda zaten takip ediyordu :D yani ifade veririm cikarim sabikam yok bi sucum yok en fazla hakım 5 yil suca karişmama cezasi verir bende onu düşünmüşdüm sag olun

Point

2 Ocak 2018
576 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Şimdi birşey yapmadım lafını bi yemeyen ben miyim? adam görüp engellemese adamın yaptığı şeyleri çekmeyeceğin ne malum? yada zarar vermeyeceğin? adam mahkemeye verirse haklı. Bu yüzden adama ulaş kusura bakma de. Saçma sapan yazılar yazıp yağ gibi su üzerine çıkmayada kalkışma.

phonenumber123

9 Tem 2020
630 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
nookta' Alıntı:
Şimdi birşey yapmadım lafını bi yemeyen ben miyim? adam görüp engellemese adamın yaptığı şeyleri çekmeyeceğin ne malum? yada zarar vermeyeceğin?  adam mahkemeye verirse haklı. Bu yüzden adama ulaş kusura bakma de. Saçma sapan yazılar yazıp yağ gibi su üzerine çıkmayada kalkışma.
Aynen adamı salak yerine koyarak konuşursan :)

cenj

5 Ara 2021
32 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
tor networkla saldırmışsan hiç bir şey yapmaz ama hurdacı demirciiiiiiiiiiiiiii diye bagırdıysan Yandın Bi dava ile Affdersin ....