Gönderilme Tarihi: 29 Nis 2019 #1 CyberHawk CyberHawk WebMaster Adana 12 Ara 2018 16,070 Mesaj Aktiflik Seviye Deneyim TIM / GÖREV: merhaba arkadaşlar benim mail hesabı çalındı hayrına kırabilecek arkadaşlar varmı acaba
Gönderilme Tarihi: 30 Nis 2019 #2 NasyoneL NasyoneL Karanlık Özgürlüktür 25 Ağu 2017 25,060 Mesaj Aktiflik Seviye Deneyim TIM / GÖREV: Geri al telefon onayı varsa yada savcılığa git
Gönderilme Tarihi: 30 Nis 2019 #3 Hataylee Hataylee 19 May 2018 7,318 Mesaj Aktiflik Seviye Deneyim TIM / GÖREV: gizli sorudan bak bide mobil onay varsa kurtar.
Gönderilme Tarihi: 30 Nis 2019 #4 CyberHawk CyberHawk WebMaster Adana 12 Ara 2018 16,070 Mesaj Aktiflik Seviye Deneyim TIM / GÖREV: Hataylee' Alıntı: gizli sorudan bak bide mobil onay varsa kurtar. Genişletmek için tıkla ... o kadar denedim ama hesab incelenmeye alındı diyor ama bir türlü bana verilmiyor bende anlamadım neden böyle oluyor. NasyoneL' Alıntı: Geri al telefon onayı varsa yada savcılığa git Genişletmek için tıkla ... çok aşırı onemli bir hesab olmadığı için polis teşkilatını bununla meşgul etmek istiyorum olsa da olur olmasada olur diyorum
Hataylee' Alıntı: gizli sorudan bak bide mobil onay varsa kurtar. Genişletmek için tıkla ... o kadar denedim ama hesab incelenmeye alındı diyor ama bir türlü bana verilmiyor bende anlamadım neden böyle oluyor. NasyoneL' Alıntı: Geri al telefon onayı varsa yada savcılığa git Genişletmek için tıkla ... çok aşırı onemli bir hesab olmadığı için polis teşkilatını bununla meşgul etmek istiyorum olsa da olur olmasada olur diyorum