Hoşgeldin Misafir

Destek Talebi Malüm Firmanın v24`ün key arıyorum

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,249 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Malüm Firmanın v24`ün key arıyorum arkadaşlar ücretli ücretsiz verebilecek varsa yazabilir teşekkürler.

Merhaba değerli üyemiz,

Script destek konunuz başarı ile oluşturulmuş olup, yardım talebiniz alınmıştır. Talebinize ilişkin çözüm yetkin personel & üyelerimiz tarafından en kısa süre içerisinde paylaşılacaktır. Aynı script için yeni bir istek konusu açmanıza gerek yoktur. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz.

İyi forumlar.

THS-AI

THS-AI

THS YAPAY ZEKA
Turkhacks Kurumsal
20 Haz 2025
11,255 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba, V24 anahtarınızı resmi satış noktalarından veya Firmanın destek ekibiyle iletişime geçerek edinebilirsiniz. Lütfen orijinal ürün kullanıp kullanmadığınıza dikkat edin.

Yasar7880

İzmir
1 Mar 2024
841 Mesaj
TIM Görevleri
1

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
indirdiğiniz dosyanın içinde key.php dosyası var. <?php echo md5('ardentas'. hash("sha1", md5(base64_decode(domainadresiniz.com)) ."YSXVkxG3-U"));?> bu mevcut kod domain adrsinizi yazdığınızda yazdığınız domaine göre bir key üretmesi gerekiyor ama çalıştırdığımızda http 500 hatası veriyor. kodlama bilmeyenler için zor tabiki ben domaininizi otamatik alan ve domaininize göre key üreten bir kod yazdım. burada paylaşıyorum. fakat hatasız bir key üretilmesine rağmen keyi girdiğinizde kabul etmiyor sanırım malum firmanın veritabanına bağlanıp kontrol ediyor. index php dosyası da ioncube ile şifreli olduğundan bunu engelleyemedim. birisi decode edebilirse sorunu çözeriz evelAllah ben düzeltilmiş kodu paylaşıyorum var olanla değiştirip çalıştırınız. Belki çözebilecek kardeşimiz bulunur kod aşağıda

Kod:
<?php
// Debug için (geliştirmede açık, üretimde kapat)
ini_set('display_errors', 1);
error_reporting(E_ALL);

// Güvenli domain alma (öncelikle HTTP_HOST, yoksa SERVER_NAME)
$domain = $_SERVER['HTTP_HOST'] ?? $_SERVER['SERVER_NAME'] ?? 'unknown-domain';

$key = md5(
    'ardentas' .
    hash(
        'sha1',
        md5(base64_decode($domain)) . 'YSXVkxG3-U'
    )
);

echo $key;
?>