Hoşgeldin Misafir

Manitadan trip yiyorum surekli taktik verin

DeepiMpaCt

DeepiMpaCt

Katip ol sabahin ilk isiklarina..
Monteal/Ca
25 Ağu 2017
6,151 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Yaşınızı, karakterinizi ve beklentilerinizi bilmiyorum ama kendine göre olgun birilerini bulursan bundan kurtulursun. Ben mesela değil küçük, yaşıtlarımla bile uyuşamazdım 20lerin sonuna kadar..

Literary

25 Mar 2020
1,246 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
DeepiMpaCt' Alıntı:
Yaşınızı, karakterinizi ve beklentilerinizi bilmiyorum ama kendine göre olgun birilerini bulursan bundan kurtulursun. Ben mesela değil küçük, yaşıtlarımla bile uyuşamazdım 20lerin sonuna kadar..

Asiri haklisin Deep Baskan

JQTR1' Alıntı:
karşı tribe geç sikleme bakma mesajlara kaçan kovalanır

Sessize aldim heryerden yarin kapiya gelir :D

Dr Leland Townsend

6 Eyl 2017
16,497 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Literary' Alıntı:
DeepiMpaCt' Alıntı:

JQTR1' Alıntı:

helal olsun erkek dediğin ibrahim tatlısesdir, ibrahim erkaldır hatta yılmaz güneydir baktın kapıya geldi ağzını eye eye konuşuyor koy tokadı

Hellscream2

7 Eyl 2017
1,062 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Valla kardeş ben şuan evlilik aşamalarındayım hala trip atıyorlar yani yapacağın birşey yok amma bırak düşme üstüne gitme tersle bokunu çıkarmadan bak nasıl 2 gün sonra yola geliyor.

Literary

25 Mar 2020
1,246 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
JQTR1' Alıntı:
Literary' Alıntı:
DeepiMpaCt' Alıntı:

JQTR1' Alıntı:

helal olsun erkek dediğin ibrahim tatlısesdir, ibrahim erkaldır hatta yılmaz güneydir baktın kapıya geldi ağzını eye eye konuşuyor koy tokadı

ibrahim tatlises ve adamlik :D

Hellscream2' Alıntı:
Valla kardeş ben şuan evlilik aşamalarındayım hala trip atıyorlar yani yapacağın birşey yok amma bırak düşme üstüne gitme tersle bokunu çıkarmadan bak nasıl 2 gün sonra yola geliyor.

normalde takilmalik kizlar var cevremde bununla ciddi oluruz dedim herseye trip yiyorum cakicam engeli heryerden onu istiyor :D

Hellscream2

7 Eyl 2017
1,062 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Güzel kardeşim anladığım kadarıyla yaşımız birazcık ufak boşver ciddi düşünmeyi takilmalik kızlara yönel zamanı geldiğinde nalet olası ciddi kızlar yakana yapışıyor birakmiyolarda
Bak tecrübe konuşuyor takilmaliktan devam et.

DeepiMpaCt

DeepiMpaCt

Katip ol sabahin ilk isiklarina..
Monteal/Ca
25 Ağu 2017
6,151 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hellscream2' Alıntı:

Ohoo evlilik falan bitmişsin sen evlenen heckır mı olur, günde 2 saat uyuyan adamım aq..

Literary' Alıntı:
Evlenme islerine girmem turkhacks'e daha cok katkim olcak evlenirsek elimiz ayagimiz kitlenir :D

@Hellscream2 bak örnek bir Turkhacks müridi..

Literary

25 Mar 2020
1,246 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
DeepiMpaCt' Alıntı:
Hellscream2' Alıntı:

Ohoo evlilik falan bitmişsin sen evlenen heckır mı olur, günde 2 saat uyuyan adamım aq..

Literary' Alıntı:
Evlenme islerine girmem turkhacks'e daha cok katkim olcak evlenirsek elimiz ayagimiz kitlenir :D

Seyhim ver klavyenden opeyim @DeepiMpaCt

Hellscream2

7 Eyl 2017
1,062 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
DeepiMpaCt' Alıntı:
Hellscream2' Alıntı:
Valla kardeş ben şuan evlilik aşamalarındayım  hala trip atıyorlar yani yapacağın birşey yok amma bırak düşme üstüne gitme tersle bokunu çıkarmadan bak nasıl 2 gün sonra yola geliyor.

Literary' Alıntı:

@DeepiMpaCt Napak emmoglu bende istemezdim karı milletine bulasmayi bi ise girdik geri çıkmaya çalışıyorum birakmiyolarda aklı olan uzak dursun .   Kanka biz baş mürid dik zamanında biliyosun yerimizi genç kardeşlerimize bırakıyoruz. Konyamiz guzellesecek